Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek
Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek
Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek

Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek

8 839,15 zł

Promocja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma Goodsport.pl: 8 839,15 zł

Przeszukaliśmy całą bazę internetowych sklepów w naszym systemie aby odnaleźć najkorzystniejszą ofertę dla Ciebie. Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 8 839,15 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana kwota 8 839,15 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek

Trek Emonda ALR 5 Disc to lekki i dynamiczny rower szosowy z zaawansowaną ramą aluminiową o wyglądzie i prowadzeniu porównywalnym ze widocznie droższymi rowerami karbonowymi. Wysokiej klasy osprzęt, bezusterkowy napęd Shimano 105 i solidne hydrauliczne hamulce tarczowe zatrzymujące rower w każdą pogodę, tworzą maszynę zapewniającą sprawność równocześnie w trakcie przejażdżek klubowych, jak i wyścigów. Trek Emonda ALR 5 jest dla Ciebie, jeśli... Zależy Ci na wszelkich zaletach najlżejszego w swojej klasie roweru i przyjaznej dla portfela ramie aluminiowej o dynamicznym wyglądzie oraz prowadzeniu porównywalnym wyłącznie z ramą karbonową. Chcesz też pewnego hamowania, które gwarantują hamulce tarczowe. Użyte technologie Ultralekka rama produkowana z Alpha Aluminium linii 300 z cieniowanymi rurami i technologią niewidocznych spawów Invisible Weld, widelec z włókna węglowego Émonda SL pochłaniający drgania spowodowane poprzez nawierzchnię, wewnętrzne prowadzenie przewodów w ramie, a także widelcu, pełny napęd 2x11 Shimano 105 zapewniający bezusterkowe przerzucanie, solidne hydrauliczne hamulce tarczowe flat mount i koła przypasowane do wykorzystania bezdętkowego. Jaka jest Emonda? udoskonalona skuteczność hamulców tarczowych, zaawansowana rama aluminiowa o wyglądzie i parametrach ramy karbonowej oraz bezusterkowy napęd Shimano 105 sprawiają, iż ten gotowy do wyścigów rower charakteryzuje się niesamowitą uniwersalnością. Dlaczego pokochasz Treka Emonde ALR 5 Nowa rama jest lżejsza i bardziej opływowa aniżeli poprzednie modele ALR, a przewody są poprowadzone w jeszcze bardziej uporządkowany sposób Możesz zdobywać szczyty wzniesień z dużą szybkością, pokonywać zakręty jak na szynach i pewnie pędzić po zjazdach Hamulce tarczowe zapewniają ulepszoną skuteczność hamowania oraz dodatkowy prześwit na szersze i jednostajniejsze opony Wykorzystuje tę samą geometrię, którą można znaleźć w wyścigowych rowerach Émonda, jednocześnie gwarantując charakterystykę zdolną stanąć w szranki z o sporo droższymi rowerami z włókna węglowego Wewnętrzne prowadzenie przewodów wydłuża okres ich eksploatacji i udoskonala wygląd roweru dane technologiczne Rama Ultralekkie Alpha Aluminium serii 300, technologia niewidocznych spawów Invisible Weld, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie przewodów, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 142 x 12 mm Widelec Émonda ALR całkowicie z włókna węglowego, zwężana rura sterowa z włókna węglowego, wewnętrzne prowadzenie przewodów hamulca, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 12 x 100 mm dopasowanie ramy H1.5 Race Koła Piasta przednia Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza centerlock, oś przelotowa 100 x 12 mm Piasta tylna Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza centerlock, bębenek Shimano 11-rzędowy, oś przelotowa 142 x 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Paradigm SL, przystosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, 24 otwory, 21 mm szerokości, zawór presta Opona Bontrager R1 Hard-Case Lite, stopka z drutu, 60 tpi, 700x25c Maks. Rozmiar opon 28c Napęd Manetka Shimano 105 R7020, 11-biegowa Przerzutka przednia Shimano 105 R7000, mocowana bezpośrednio Przerzutka tylna Shimano 105 R7000, krótki wózek, maks. Zębatka 30T Korba rozmiar: 47 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 165 mm długości rozmiar: 50, 52 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 170 mm długości wymiar: 54, 56, 58 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 172,5 mm długości rozmiar: 60, 62 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 175 mm długości Wkład suportu Praxis, gwintowany T47, wewnętrzne łożyska Kaseta Shimano 105 R7000, 11-30, 11-rzędowa Łańcuch Shimano 105 HG601, 11-rzędowy Maks. Wielkość zębatki 1x: 48T, 2x: 53/39 części Siodełko rozmiar: 47, 50, 52 Bontrager P3 Verse Comp, szyny stalowe, szerokość 155 mm wymiar: 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager P3 Verse Comp, szyny stalowe, szerokość 145 mm Sztyca rozmiar: 47 Bontrager Comp, ze stopu aluminium 6061, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm, 250 mm długości wymiar: 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager Comp, ze stopu aluminium 6061, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm, 330 mm długości Kierownica rozmiar: 47, 50 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 38 cm wymiar: 52 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 40 cm wymiar: 54, 56, 58 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 42 cm wymiar: 60, 62 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 44 cm Taśma na kierownicę Owijka Bontrager Supertack Perf Wspornik kierownicy rozmiar: 47 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 70 mm długości wymiar: 50 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 80 mm długości rozmiar: 52, 54 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 90 mm długości wymiar: 56, 58 Bontrager Elite, 31,8...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 8 839,15 zł
Najwyższa cena 8 839,15 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 12.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii cen pozwala Ci podejmować mądre decyzje zakupowe.

Przepraszamy, ale na chwilę obecną brak aktualnych informacji na temat historii cen produktu Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek (Pozostałe rowery i akcesoria).

Recenzje / opinie

Podziel się z innymi swoją opinią o tym produkcie! Twoje doświadczenie może pomóc innym potencjalnym kupującym.

Bardzo przepraszamy, ale na chwilę obecną nie mamy jeszcze żadnych recenzji o Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek.

Znalezione oferty

Zaprezentowane poniżej ceny dla produktu Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek Trek nie wliczają w siebie ewentualnych wydatków związanych z przesyłką. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Co kilka minut odbywa się aktualizacja katalogu sklepów.

  • Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Emonda alr 5 disc 2023 azure to living coral fade 54cm Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    8 839,15 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Wildman sx3 czarny
Wildman
89,99 zł

Wildman sx3 czarny

E8 czarny Wildman
Wildman
89,99 zł

E8 czarny Wildman

...