Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge
Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge
Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge

Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge

3 399,00 zł

Promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę ma Goodsport.plw cenie 3 399,00 zł

Przeszukaliśmy całą bazę sklepów internetowych w naszej bazie danych aby odszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 3 399,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 3 399,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge

Trek Wahoo 20 Trail to lekki i potężny rower dla dzieci gotowy na teren. Wytrzymała aluminiowa rama pozwala na wydajne manewry na szlaku i z łatwością rozprawia się z trudami na trasie. Dziewięciobiegowy napęd 1x zagwarantuje ogrom przełożeń na to, żeby mknąć pod górę, a hamulce tarczowe proponują w bród mocy koniecznej do zwolnienia lub zatrzymania się na zjeździe.

wyśmienity dla rowerzystów o wzroście od 114 cm do 132 cm. Trek Wahoo 20 Trail jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz zabrać swego młodego kolarza w teren i szukasz roweru dla dzieci, który sprosta zadaniu. Interesuje Cię lepsza przyczepność wielkich opon z wydatnym bieżnikiem, sporo biegów na podjazdy i bezusterkowe hamowanie hydraulicznych hamulców tarczowych.

Użyte technologie Rama z Alpha Silver Aluminium i koła 20-calowe obute w pokaźne na 2,4 cala opony o wydatnym bieżniku, które bezawaryjnie wgryzają się w grunt. Sporo przełożeń 9-biegowego napędu 1x microSHIFT i potężna moc hamowania hydraulicznych hamulców tarczowych.

Jaki jest Wahoo? Wahoo 20 Trail to pełnoprawna, nawet jeśli minimalna, terenowa maszyna. To rower dziecięcy dla młodych wielbicieli dwóch kółek gotowych na trochę szaleństwa, którzy potrzebują lekkiego, wydajnie manewrującego i wyjątkowo wytrzymałego roweru.

Dzięki hydraulicznym hamulcom tarczowym młody adept kolarstwa zyskuje pokaźną przewagę na rozwijanie swych umiejętności w terenie. Dlaczego pokochasz Treka Wahoo Aluminiowa rama Wahoo jest wystarczająco lekka, by rower prowadził się łatwo, a jednocześnie wytrzyma wszystkie trudy Hydrauliczne hamulce tarczowe hamują równie efektywnie, jak te na rowerach górskch dla dorosłych Napęd 9-biegowy gwarantuje młodym kolarzom dużo przełożeń, a równocześnie nie przytłacza mnogością opcji Opony o szerokości 2,4 cala z wydatnym bieżnikiem nadzwyczajną przyczepność dla pewnej jazdy po szlaku Rowery dla dzieci Treka tworzą i budują zawodowcy, którzy znają się na rowerach jak mało kto.

Potwierdza to dożywotnia gwarancja Specyfikacja techniczna* Rama Alpha Silver Aluminium, 20" Widelec Wahoo 20" ze stopu aluminium, bezpośrednie mocowanie hamulca tarczowego, oś ThruSkew 5 mm z zaciskiem QR Koła Piasta przednia Formula DC-20, ze stopu aluminium, tarcza na 6 śrub, 100 mm ThruSkew Zacisk przedni 135 x 5 mm na śrubę Piasta tylna Formula DC-22, ze stopu aluminium, na 6 śrub, bębenek Shimano 8/9/10, zacisk QR 135 x 5 mm Zacisk tylny 169 x 5 mm na śrubę Obręcz Stop aluminium 20", 28 otworów Szprychy 14 g, ze stali rdzoodpornej, czarne Opona Kenda Amrak, 30 tpi, 20 x 2,20" Napęd Manetka microSHIFT Advent Quick Trigger Pro SL-M6295, 9-biegowa Przerzutka tylna microSHIFT Advent RD-M6195S, maks.

zębatka 34-38T Korba ProWheel ze stopu aluminium, zębatka 30T narrow-wide, 115 mm długości Wkład suportu Uszczelniane łożysko maszynowe, 68 mm Kaseta microSHIFT Advent H093, 11-38, 9-rzędowa Łańcuch KMC X9 komponenty Siodełko Dziecięca sztyca podsiodłowa z wyściełaniem, zastosowana, z mocowaniem lampki Blendr, 31,6 x 230 mm Kierownica Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, wznios 20 mm, szerokość 580 mm Chwyty Dziecięcy chwyt, szerokość 110 mm Wspornik kierownicy Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, 6 stopni, 45 mm długości Stery Zintegrowane, uszczelnione łożyska Hamulec Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-J285 z dźwignią o krótkim skoku Tarcza hamulcowa Tektro, na 6 śrub, 160 mm Akcesoria Błotnik Specjalne Trek Waga Waga 9.80 kg / 21.61 lbs Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 36 kg.

*Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, barw, tworzyw i cen.

Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompatybilnymi w dowolnej chwili, bez wcześniejszego powiadomienia. Wyróznione ceny są polecanymi cenami detalicznymi producenta.

Masy rowerów i ram zostały przekazane dla pomalowanych ram w wersji przedprodukcyjnej w chwili publikacji. Masy w finalnej wersji produkcyjnej mogą się różnić.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 3 399,00 zł
Najwyższa cena 3 399,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia zmian cen pozwala Ci podejmować mądre decyzje zakupowe.

Bardzo nam przykro, obecnie nie ma aktualnych danych na temat historii cen tego produktu.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla innych bardzo istotna! Wyślij recenzję tego produktu.

Na chwilę obecną brak w systemie recenzji tego produktu. bądź pierwszą osobą, która dodaje opinię!

Znalezione oferty

Ceny ofert dla Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge Trek, które są pokazane poniżej, nie obejmują ewentualnych kosztów dostawy. Przed zakupem, zorientuj się w prestiżu firmy i pamiętaj o możliwości doliczenia dodatkowych kosztów. Lista sklepów jest aktualizowana co jakiś czas, około raz na kilka - kilkanaście minut.

  • Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge (idź do Goodsport.pl)

    Trek Wahoo 20 Trail 2024 Power Surge Sklep on-line
    ★★★★★
    3 399,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...