Procaliber 6 2024 viper red xl Trek
Procaliber 6 2024 viper red xl Trek
Procaliber 6 2024 viper red xl Trek

Procaliber 6 2024 viper red xl Trek

6 199,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję ma Goodsport.pl: 6 199,00 zł

Przejrzeliśmy całą bazę sklepów internetowych w bazie danych aby odszukać świetną ofertę specjalnie dla Ciebie. Procaliber 6 2024 viper red xl Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 6 199,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Cena 6 199,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Procaliber 6 2024 viper red xl Trek

Trek Procaliber 6 to rower górski cross-country wytworzony do ostrej jazdy i singletracków. Rewelacyjnie równoważy gotowość do wyścigów z dostępną ceną, a to dzięki aluminiowej ramie o nowoczesnej geometrii, która wzorowo radzi sobie z prędkimi zakrętami i nieprzystępnymi odcinkami szlaków, i tylko czeka, żeby wystrzelić w górę na podjazdach.

Całość dopełniają 12-biegowy napęd Shimano i widelec RockShox o 120 mm skoku, które dają Ci wszystkie niezbędne przełożenia i potrzebny komfort. Trek Procaliber 6 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz wjechać w świat wyścigów XC na hardtailu wyprodukowanym z myślą o bezzwłocznych podjazdach i opanowaniu na trudniejszych odcinkach.

Masz nadzieję oszczędzić, stawiając na solidną aluminiową ramę, i nie przeszkadza Ci późniejsze usprawnienie elementów. Użyte technologie Lekka rama hardtail z Alpha Platinum Aluminium o innowacyjnej geometrii XC z rozstawem piasty Boost 148 mm gwarantującym sztywność pod dużym obciążeniem.

dodatkowo, wygładzający trasę widelec amortyzowany RockShox Judy Silver o 120 mm skoku ze sprężyną powietrzną Solo Air i blokadą Turnkey. Płynnie pracujący 12-biegowy napęd Shimano łączący części Deore i XT, koła przypasowane do użycia bezdętkowego Botrager Kovee, sztyca dostosowywana Bontrager Line z wewnętrznym prowadzeniem linki oraz hydrauliczne hamulce tarczowe.

Jaki jest Procaliber? Chcesz się ścigać? Procaliber 6 też. Ten wyścigowy rower XC proponuje równowagę efektywności i ceny rewelacyjną dla rowerzystów pragnących śrubować wyniki w trakcie wyścigów. Nowoczesna geometria XC pozwala produktywnie pokonywać skomplikowane odcinki i frunąć po podjazdach, a dzięki bezawaryjnym i równocześnie przystępnym częściom w mgnieniu oka wyjedziesz na szlaki bez wydawania całych oszczędności na nowy rower.

Dlaczego pokochasz Treka Procaliber uzyskujesz progresywną geometrię i 120 mm skoku z przodu, dzięki temu możesz atakować podjazdy i pewnie pędzić na zjazdach Równoważy dostępną cenę aluminiowego hardtaila ze skutecznością karbonowych braci Napęd 1x z 12 biegami zapewnia sporo przełożeń na superszybkie podjazdy z jedną prostą w użyciu manetką Koła 29-calowe przystosowane do wykorzystania bezdętkowego ograniczają opory toczenia i bronią przed przebiciami Wewnętrzne prowadzenie linek zezwala na cichą jazdę, ogranicza czynności konserwacyjne, a równocześnie wygląda elegancko Specyfikacja technologiczna* Rama Alpha Platinum Aluminium, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, BSA 73, ukryte mocowania bagażnika i nóżki, UDH, Boost148, nieelastyczna oś przelotowa 12 mm Widelec RockShox Judy Silver, sprężyna Solo Air, blokada TurnKey, zwężana rura sterowa, przesunięcie 42 mm, Boost110, oś 15 mm Maxle Stealth, 120 mm skoku Maks.

kompatybilny skok widelca 130 mm (540 mm od osi do korony) Koła Piasta przednia Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza na 6 śrub, Boost110, oś przelotowa 15 mm Piasta tylna Shimano TC500 ze stopu aluminium, centerlock, nieelastyczna oś przelotowa 148 x 12 mm Obręcz Bontrager Kovee, dwuścienne, przystosowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, 23 mm szerokości, zawór Presta Opona Bontrager Sainte-Anne Pro XR, przystosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, korpus Inner Strength, stopka z aramidu, 60 tpi, 29 x 2,20" składnik opony Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Taśma na obręcz TLR Bontrager Maks.

wymiar opon Rama: 29 x 2,40" Widelec: Patrz specyfikacja producenta Napęd Manetka Shimano Deore M6100, 12 biegów Przerzutka tylna Shimano XT M8100, długi wózek Korba rozmiar: S, M Shimano MT512, zębatka 30T, linia łańcucha 55 mm, 170 mm długości wymiar: M/L, L, XL Shimano MT512, zębatka 30T, linia łańcucha 55 mm, 175 mm długości Wkład suportu Shimano BB-MT501 BSA Kaseta Shimano Deore M6100, 10-51, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Deore M6100, 12 biegów Pedał VP-536 nylonowe, platformowe Maks.

wielkość zębatki 1x: 34T (linia łańcucha 55 mm), min. 30T (linia łańcucha 52 mm) części Siodełko Verse Short, szyny stalowe, szerokość 145 mm Sztyca rozmiar: S, M TranzX JD-YSP18, 100 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 361 mm długości wymiar: ML, L, XL, XXL TranzX JD-YSP18, 150 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 425 mm długości Kierownica rozmiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 5 mm, szerokość 720 mm rozmiar: M/L, L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 750 mm Chwyty Bontrager XR Trail Comp, nylonowe z obejmą Wspornik kierownicy rozmiar: S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 50 mm długości wymiar: M, M/L Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 60 mm długości rozmiar: L Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 70 mm długości rozmiar: XL Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 80 mm długości Stery Półzintegrowane, łożyska kulkowe, góra 1-1/8", dół 1,5" Hamulec Hydrauliczny hamulec tarczowy Shimano MT200 Tarcza hamulcowa wymiar: S, M, M/L, L, XL Shimano RT10,...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Procaliber 6 2024 viper red xl Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 6 199,00 zł
Najwyższa cena 6 199,00 zł
W bazie od 14.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii cen pozwala na podejmowanie przemyślanych decyzji o zakupie.

Nie udało nam się zebrać archiwalnych informacji na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Twoja opinia jest dla nas niezwykle istotna! Wyślij recenzję tego produktu.

Bardzo przepraszamy, ale obecnie nie mamy jeszcze żadnych recenzji o Procaliber 6 2024 viper red xl Trek.

Znalezione oferty

W cenach propozycji dla Procaliber 6 2024 viper red xl Trek Trek, zaprezentowanych poniżej, nie uwzględniono ewentualnych kosztów dostarczenia towaru. Zanim wybierzesz, gdzie dokonać zakupu, koniecznie zapoznaj się z opiniami o firmie i uwzględnij warunki dostawy. Katalog sklepów z ofertami jest odświeżana co kilkanaście minut.

  • Procaliber 6 2024 viper red xl Trek (idź do Goodsport.pl)

    Procaliber 6 2024 viper red xl Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    6 199,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...