Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S
Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S
Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S

Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S

15 799,00 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.pl: 15 799,00 zł

Przeszukaliśmy bazę sklepów internetowych w naszej bazie aby odnaleźć najlepszą ofertę dla Ciebie. Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 15 799,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 15 799,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S

Trek Allant+ 7 Stagger to nagradzany rower elektryczny wytwarzany z myślą o fanach kolarstwa oraz osobach dojeżdżających do pracy szukających eleganckiego i wytrzymałego roweru elektrycznego z dopełniającą korzyścią w postaci wygładzającego trasę widelca amortyzowanego. Mocny, skomunikowany, inteligentny system Bosch, wysokiej jakości części i dużo przemyślanych rozwiązań czynią z tego roweru elektrycznego mądry wybór do przemieszczania się po mieście na co dzień. Trek Allant+ 7 Stagger jest dla Ciebie, jeśli... Szukasz roweru elektrycznego, który łączy w równym stopniu osiągi, komfort i zjawiskowy wygląd. Chcesz także, aby był połączony ze spersonalizowanym, inteligentnym systemem Bosch, zawierającym takie funkcje jak śledzenie aktywności, nawigacja i łączność Bluetooth. Użyte technologie w środku ciekawej dla oka ramy z hydroformowanego aluminium o obniżonym przekroku zamontowany został akumulator Bosch o objętości 625 Wh, a także solidny, inteligentny system napędowy Bosch Performance Line CX (250 W, 85 Nm), który pomoże utrzymać szybkość maksymalnie do 25 km/h, jak dodatkowo kontroler Kiox 300. Dodatkowe zalety to widelec amortyzowany z blokadą, 9-biegowy napęd Shimano, hydrauliczne hamulce tarczowe, zintegrowany system oświetlenia z przodu i z tyłu, błotniki i bagażnik tylny. Jaki jest Allant? Ten progresywny rower elektryczny wyekwipowany jest w mocny, inteligentny system Bosch, zintegrowany akumulator, widelec amortyzowany pochłaniający nierówności, przydatne rozwiązania na codzienną jazdę i wysokiej klasy części przypasowane pod kątem bezusterkowości i wytrzymałości na lata. Dlaczego pokochasz Treka Allanta Plus 7 Stagger Moc i responsywność nowego inteligentnego systemu Bosch pozostaje bez zmian, lecz zyskujesz nowy pilot LED z Bluetooth i aplikację eBike Flow, która zapewnia jeszcze więcej kontroli i możliwości przypasowania System ze Zintegrowanym wymiennym akumulatorem RIB (z ang. Removable Integrated Battery) wygląda perfekcyjnie i jest wyjątkowo przychylny dla użytkownika: dzięki ukryciu w ramie jest broniony, lecz można go z łatwością wyjąć na czas ładowania i przechowywania niesprężyste koła 27,5-calowe z osiami przelotowymi zapewniają pewne i zrównoważone prowadzenie, a opony o obfitej pojemności komfortowojszą jazdę Dzięki blokadzie widelca za każdym razem jedziesz efektywnie: blokujesz na równej drodze, zwalniasz na ostrzejszych odcinkach. Jest gotowy do jazdy, z załączonymi akcesoriami takimi jak błotniki i światła zasilane z akumulatora Specyfikacja technologiczna* Widelec SR Suntour XCR32, sprężyna, regulacja wstępnego naprężenia, blokada, 100 mm QR, 63 mm skoku Maks. Kompatybilny skok widelca 63mm Koła Piasta przednia Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Piasta tylna Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Obręcz Alex MD35, przystosowane do zastosowania bezdętkowego, 32 otwory, 35 mm szerokości, zawór Presta Opona Schwalbe G-One, Performance, RaceGuard, z paskiem odblaskowym, 57-584 Maks. Rozmiar opon 27,5 x 2,40" System elektryczny Bateria Bosch PowerTube 625 Wh, system inteligentny Ładowarka Bosch kanon 4 A, 230 V, system inteligentny Komputer wymiar: S, M, L Bosch Kiox 300, system inteligentny wymiar: S, M, L Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line CX, system inteligentny, magnezowa pokrywa silnika, 85 Nm Napęd Manetka Shimano Deore M5130, 10-rzędowa Przerzutka tylna Shimano Deore M5130 Korba wymiar: S, M ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości wymiar: L ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia ProWheel 40T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta Shimano LG400, 11-43, 10-rzędowa Łańcuch Shimano LG500, 9/10/11 biegów Pedał przeciwpoślizgowe pedały z odblaskami Maks. Wielkość zębatki 1x: 48T elementy Siodełko Bontrager Commuter Comp Sztyca wymiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 330 mm wymiar: L Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 400 mm Kierownica Stopowa o niskim profilu, 31,8 mm, wznios 25 mm, gięcie wsteczne 11 poziomów, szerokość 690 mm Chwyty Herrmans Clik, funkcjonalne, z blokadą Wspornik kierownicy rozmiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, regulowany wznios, zgodny z Blendr, 85 mm długości rozmiar: L Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, regulowany wznios, zgodny z Blendr, 105 mm długości Stery Zintegrowane FSA, uszczelniane łożyska maszynowe, góra 1-1/8", dół 1,5" Tarcza hamulcowa wymiar: S, M, L Shimano RT30, 180 mm z mocowaniem centerlock wymiar: S, M, L Shimano EM300, 180 mm z mocowaniem centerlock pakiet hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 wymiar tarczy Maks. Średnice tarcz hamulcowych: 180mm przód & tylu Akcesoria Oświetlenie wymiar: S, M, L Spanninga SOLO dla roweru elektrycznego wymiar: S, M, L Herrmans H-Black MR8-E, 180 Lumenów, 60 luksów, LED, lampka przednia Nóżka Pletscher Comp Flex 18 Bagażnik Cargo Tylny bagażnik aluminiowy kompatybilny z MIK, mak...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 15 799,00 zł
Najwyższa cena 15 799,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala na podejmowanie mądrych decyzji o zakupie.

Nie udało się pozyskać archiwalnych danych na temat cen dla tego produktu. Spróbuj proszę ponownie później.

Recenzje / opinie

Podziel się z innymi swoją opinią o tym produkcie! Twój komentarz może pomóc innym potencjalnym kupującym.

Dla Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S nie zarejstrowaliśmy jeszcze opinii.

Znalezione oferty

W cenach ofert dla Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S Trek, prezentowanych na poniższej liście, nie uwzględniono możliwych kosztów wysyłki. Przed wyborem sklepu, uzyskaj info o prestiżu sklepu i pamiętaj o możliwości pojawienia się dodatkowych kosztów. Lista propozycji jest okresowo aktualizowana co jakiś czas, około raz na kilka minut.

  • Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek Allant Plus 7 Stagger 2023 Lithium Grey S Sklep on-line
    ★★★★★
    15 799,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...