District plus 4 2024 satin trek black xl Trek
District plus 4 2024 satin trek black xl Trek
District plus 4 2024 satin trek black xl Trek

District plus 4 2024 satin trek black xl Trek

21 899,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 21 899,00 zł

Przeszukaliśmy bazę sklepów on-line w systemie BikeTOP aby odnaleźć najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. District plus 4 2024 satin trek black xl Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 21 899,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 21 899,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis District plus 4 2024 satin trek black xl Trek

Trek District+ 4 to wysmakowany i wszechstronny miejski rower elektryczny o znacznej trwałości i najwyższej klasy komforcie. Nowa rama mieści akumulator w rurze dolnej. Jego pojemność można dobrać z zakresu od 545 do 725 Wh, trafnie do Twoich potrzeb. District+ jest zaopatrzony w trwały i praktycznie bezobsługowy napęd paskowy. Nowy system inteligentny Bosch zezwala na sparowanie roweru ze smartfonem do rejestrowania aktywności oraz jazd na mapie, i nie tylko. Trek District+ 4 jest dla Ciebie, jeśli... Pragniesz stylowego e-roweru miejskiego do codziennej jazdy, zaopatrzonego w najnowocześniejsze technologie. Uwielbiasz poczucie spokoju jazdy na rowerze z napędem paskowym i piastą wielobiegową, która zagwarantuje płynne przerzucanie i bezobsługowość. Doceniasz możliwość dopasowania obszerności akumulatora adekwatnej do planowanego zasięgu i budżetu. Użyte technologie potężna hydroformowana rama aluminiowa wbudowany akumulator Bosch PowerPack o wybranej obszerności. Napęd paskowy Gates CDX z piastą wielobiegową Nexus 5 zapewnia płynną zmianę biegów i długookresowe działanie. Silnik Bosch Performance Line z systemem inteligentnym (250 Wh, 75 Nm), a także kontroler z wyświetlaczem Intuvia bezproblemowo komunikują się ze smartfonem, zapewniając wspomaganie do 25 km/h. Bagażniki i oświetlenie ułatwiają codzienne dojazdy do pracy. Do tego wewnętrzne prowadzenie przewodów zapewnia smukły i wysmakowany wygląd roweru. Jaki jest District? District+ 4 to pierwszorzędny wybór dla osób codziennie dojeżdżających do pracy szukających konkretnego roweru. Napęd paskowy ogranicza konserwację i wytrzymuje więcej, a zastosowany silnik Bosch i akumulator PowerPack mnóstwo wspomagania do śmigania po mieście czy wypady na weekendowe przygody po ścieżkach rowerowych. Załączone bagażniki i lampki dopełniają konfiguracji na każdą jazdę. Dlaczego pokochasz Treka District Plus solidny, a równocześnie wygodny, trwały i praktycznie bezobsługowy, a do tego wykwintny i stylowy na miasto. Konkretny silnik Bosch Performance (250 Wh, 75 Nm) wbudowany system inteligentny do bezproblemowej komunikacji ze smartfonem i personalizacji na wyciągnięcie ręki. Cztery akumulatory o różnej objętości wybór do planowanych dojazdów. Zintegrowany wymienny akumulator można zamienić na inny, o pokaźniejszej lub mniejszej obszerności, w zależności od potrzeb. Gotowy do jazdy z załączonymi akcesoriami, takimi jak błotniki i światła zasilane z akumulatora Połączenie napędu paskowego Gates CDX z silnikiem Bosch Performance, a także piastą wielobiegową Nexus 5 IGH przekłada się na mocny i trwały napęd z wyśmienitą zmianą biegów. Specyfikacjja technologiczna* Rama z widelcem High-performance hydroformed alloy, Removable Integrated Battery, internal cable routing, Motor Armor, post-mount disc Widelec SR Suntour NVX30, sprężyna zwojowa, regulacja naprężenia wstępnego, zacisk QR 100 mm, skok 60 mm Maks. Kompatybilny skok widelca 63 mm Koła Piasta przednia Ze stopu, tarcze centerlock, oś przelotowa 100 mm Piasta tylna Shimano Nexus C7000, 5-biegowa Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Opona Bontrager E6 Hard-Case Lite, pasek odblaskowy, 27,5 x 2,40" Maks. Rozmiar opon 27,5 x 2,40" Napęd Manetka Shimano Nexus C7000, 5-biegowa Korba ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia Gates CDX, 46T Kaseta Gates CDX, 32T Pedał Pedały Bontrager City Maks. Wielkość zębatki 50T (koło pasowe dla pasa Gates) części Siodełko Bontrager Boulevard Sztyca Stop aluminium, amortyzacja, 27,2 mm, 300 mm długości Kierownica Stop, obejma 31,8 mm, wznios 25 mm, szerokość 630 mm Chwyty Bontrager Satellite Elite, ze stopu aluminium, z obejmą Wspornik kierownicy Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, dostosowywany wznios, zgodny z Blendr, 105 mm długości Hamulec Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 Tarcza hamulcowa wymiar: L, XL, XXL Shimano EM300, centerlock, 160 mm rozmiar: L, XL, XXL Shimano RT10, centerlock, 160 mm komplet hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 wymiar tarczy Maksymalna średnica tarczy: 180 mm z przodu i z tyłu Akcesoria Ładowarka Bosch kanon 4 A, 230 V, system inteligentny Sterownik Bosch Intuvia 100, system inteligentny Silnik Bosch Performance Line Cruise, 250 W, 75 Nm, 25 km/h Oświetlenie wymiar: L, XL, XXL Spanninga SOLO dla roweru elektrycznego rozmiar: L, XL, XXL Herrmans MR4, dioda 120 lumenów Komputer Pilot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Nóżka Pletscher Comp Flex 18 Bagażnik Cargo Bagażnik tylny ze stopu aluminium, maksymalna nośność 25 kg Błotnik rozmiar: L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS wymiar: L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, przód Waga Waga L – 26,20 kg (bez akumulatora) Ograniczenie wagowe Maksymalne obciążenie tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabela wymiarów wymiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi L 175-186 cm 82-88 cm XL 186-197 cm 87-93 cm XL 196-203 cm...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja District plus 4 2024 satin trek black xl Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 21 899,00 zł
Najwyższa cena 21 899,00 zł
W bazie od 01.03.2024
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Na tę chwilę nie mamy danych archiwalnych cenowych dla produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Podziel się swoją opinią o produkcie! Twój komentarz może pomóc innym użytkownikom.

Dla District plus 4 2024 satin trek black xl Trek nie mamy jeszcze recenzji.

Znalezione oferty

Wskazane poniżej ceny dla District plus 4 2024 satin trek black xl Trek Trek nie wliczają w siebie ekstra wydatków związanych z przesyłką. Przy wyborze miejsca zakupu produktu, zapoznaj się z renomą sklepu i weź pod uwagę dodatkowy koszt związany z wysyłką. Co kilka - kilkanaście minut odbywa się aktualizacja katalogu sklepów.

  • District plus 4 2024 satin trek black xl Trek (w sklepie Goodsport.pl)

    District plus 4 2024 satin trek black xl Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    21 899,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...