Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M
Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M
Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M

Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M

11 061,75 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował Goodsport.plw cenie 11 061,75 zł

Przeszukaliśmy całą bazę sklepów on-line w systemie aby odnaleźć najkorzystniejszą ofertę dla Ciebie. Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 11 061,75 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 11 061,75 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M

Trek Verve+ 4 o niskim przekroku to elektryczny rower hybrydowy wspaniały dla rowerzystów szukających dalekich tras i radości podczas powszednich dojazdów do pracy, przejażdżek rekreacyjnych i ćwiczeń.

Jest tak samo wytrzymały, co wykwintny, i wyposażony w solidny silnik Bosch BES3 z zastosowanym systemem inteligentnym, a także zezwala na wybór jednego z dwóch akumulatorów o objętości 400 Wh do 800 Wh. Ten rower elektryczny wyposażony jest w części przypasowane z myślą o komforcie i bezpieczeństwie, takie jak amortyzowany widelec i sztyca, pokaźne i stabilne opony, a także zintegrowane oświetlenie.

Trek Verve+ 4 jest dla Ciebie, jeśli... Wiesz, że z dopełniającą mocą roweru elektrycznego dotrzesz dalej. Szukasz wygodnego w użyciu i wytrzymałego roweru zaopatrzonego w jeden z najpotężniejszych silników Bosch.

Chcesz robić więcej na rowerze i lepiej się bawić podczas każdej przejażdżki. Dlatego cenisz komfort i przyjazne dla użytkownika rozwiązania. Kochasz prostotę użytkowania, dlatego rama z niskim przekrokiem to dla ciebie klucz do nietrudnego wsiadania i zsiadania podczas jazdy po mieście, jak i poza miastem.

Użyte technologie Lekka, wysokiej jakości hydroformowana rama aluminiowa o nisko poprowadzonej rurze górnej, silnik Bosch BES3 Performance Line Sport (250 Wh, 75 Nm) wspomagający do 25 km/h, wybrany akumulator o objętości 400 Wh do 800 Wh, który łatwo zamontować i zdemontować z ramy, zintegrowany system inteligentny do użytku z aplikacją eBike Flow, a także kontroler Bosch Kiox.

Do tego 9-rzędowy napęd Shimano, hydrauliczne hamulce tarczowe zapewniające pewność hamowania w każdych warunkach, sztyca amortyzowana, spore, udoskonalające stabilność opony oporne na przebicia, użyteczne chwyty, podpórka, oświetlenie, jak dodatkowo bagażnik i błotniki.

Jaki jest Verve Plus? Rower ten powstał z myślą o przyjemności i trwałości w trakcie dojazdów, rekreacyjnych przejażdżek i przygód. Wyposażenie obejmuje indywidualnie dobierany akumulator o obfitym zasięgu, konkretny silnik Bosch, intuicyjny kontroler Kiox, system inteligentny Bosch do rejestracji jazd i nanoszenia tras na mapie oraz wygładzające nawierzchnię amortyzowany widelec i sztycę.

Dlaczego pokochasz Treka Verve Plus 4 Nowa rama to równowaga pomiędzy funkcjonalnością a estetyką. Zaimplementowany akumulator i przewody gwarantują elegancję i wysoką funkcjonalność. Nowy, mocny silnik BES3 Performance Line (250 Wh, 75 Nm) umożliwia inteligentną integrację z możliwością dopasowania i rejestrowaniem aktywności przy pomocy aplikacji eBike Flow oraz współpracuje z wygodnym w użyciu wyświetlaczem Kiox.

Dwa akumulatory o różnej obszerności dobór do planowanych dojazdów w zgodzie z portfelem. Komfortowa, wyprostowana pozycja jazdy zagwarantuje stabilność i płynne prowadzenie, a uniwersalne przełożenie powoduje, że pedałowanie to łatwizna.

System inteligentnej łączności umożliwia rejestrowanie aktywności, wyświetlanie tras na mapach i pokazywanie szacunków dotyczących pozostałego zasięgu Specyfikacja techniczna* Rama Alpha Smooth Aluminium, zintegrowany wymienny akumulator (RIB), wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, osłona Motor Armour, hamulce tarczowe mocowane bezpośrednio, zacisk QR 135 x 5 mm Widelec SR Suntour XCR32, sprężyna, regulacja wstępnego naprężenia, blokada, 100 mm QR, 63 mm skoku Maks.

kompatybilny skok widelca 50 mm Koła Piasta przednia Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Piasta tylna Shimano FH-QC300-HM, 32 otwory, centerlock, 8/9/10/11 przełożeń, oś z szybkozamykaczem QR 135 x 5 mm Obręcz Bontrager Kovee, dwuścienne, przypasowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, 23 mm szerokości, zawór Presta Opona Bontrager XR2 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 27.5 x 2,20" Maks.

wymiar opon 27,5 x 2,4" z błotnikami lub bez System elektryczny Ładowarka Bosch standard 4 A, 230 V, system inteligentny Komputer rozmiar: XS, S, M, L, XL Bosch Kiox 300, system inteligentny rozmiar: XS, S, M, L, XL Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line Cruise, 250 W, 75 Nm, 25 km/h Napęd Manetka Shimano Altus M2010, 9-biegowa Przerzutka tylna Shimano Altus M2000, długi wózek Korba wymiar: XS, S, M ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości wymiar: L, XL ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia ProWheel 38T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta Shimano HG200, 11-36, 9-rzędowa Łańcuch KMC E9S, 9-rzędowy Pedał VP-536 nylonowe, platformowe elementy Siodełko Selle Royal Vivo Moderate Ergo Sztyca Stop aluminium, amortyzacja, 27,2 mm, 300 mm długości Kierownica Bontrager z aluminium, turystyczna Chwyty Bontrager XR Trail Comp, nylonowe z obejmą Wspornik kierownicy wymiar: XS Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 60 mm długości wymiar: S Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 70 mm długości rozmiar: M Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 80 mm długości wymiar: L Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 90 mm długości rozmiar:...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 11 061,75 zł
Najwyższa cena 11 061,75 zł
W bazie od 22.12.2023
Data aktualizacji 18.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii zmian cen pozwala użytkownikowi na porównanie wartości towaru na przestrzeni czasu.

nie udało się nam pozyskać historycznych informacji cenowych dla produktu Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M (Pozostałe rowery i akcesoria). Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Twoja opinia jest dla nas ważna! Dodaj recenzję produktu.

Niestety, jeszcze nikt nie ocenił tego produktu. Nie czekaj, bBądź pierwszy i powiedz co myslisz!

Znalezione oferty

W cenach propozycji dla Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M Trek, zaprezentowanych poniżej, nie uwzględniono ewentualnych kosztów wysyłki. Zanim podejmiesz decyzję, gdzie kupić produkt, koniecznie zapoznaj się z opiniami o sklepie i zapoznaj sie z warunkami dostawy. Aktualizacja listy sklepów z ofertami odbywa się co kilka - kilkanaście minut.

  • Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M (idź do Goodsport.pl)

    Trek Verve Plus 4 2023 z niskim przekrokiem Deep Dark Blue M Sklep on-line
    ★★★★★
    11 061,75 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...