Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek
Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek
Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek

Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek

59 999,00 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował Goodsport.plw cenie 59 999,00 zł

Przejrzeliśmy wiele internetowych sklepów w naszym systemie aby odnaleźć świetną ofertę specjalnie dla Ciebie. Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 59 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona cena 59 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek

Trek Madone SLR 9 Gen 8 powstał z myślą o pełnej dominacji na drogach z lekką masą i aerodynamiką w równych dawkach. Wytworzony jest naszego najkorzystniejszego włókna węglowego OCLV kolekcji 900, które jest nie tylko szalenie lekkie, lecz też umożliwia zastosowanie aerodynamicznych kształtów idealnych na niezwłoczne zjazdy i proste. Dzięki lekkiej technice IsoFlow model Madone nie poświęca komfortu na rzecz szybkości. Ta wersja jest gotowa na podium, dzięki najwyższej klasy napędowi Dura-Ace Di2 od Shimano, kołom z włókna węglowego, aerodynamicznej kierownicy zintegrowanej z mostkiem Trek RSL, a także aerodynamicznym bidonom i koszykom RSL dla dodatkowego ograniczenia oporów. Trek Madone SLR 9 Gen 8 jest dla Ciebie, jeśli... Wyścigi to Twoje całe życie i szukasz naszego najlepszego roweru szosowego w historii. Chcesz podbijać trasy z trójcą sprawności – aerodynamiką, komfortem i niską masą. Ochoczo wydasz więcej na komponenty, które są tego warte, na przykład najwyższej klasy włókno węglowe, najkorzystniejszą specyfikację części i szczegóły gwarantujące przewagę podczas wyścigów. Użyte technologie Niewiarygodnie lekka rama z naszego najkorzystniejszego włókna węglowego, OCLV kolekcji 900, z aerodynamicznymi kształtami rurek i technologią gwarantującą komfort IsoFlow, a ponadto aerodynamiczne bidony i koszyki RSL, które pozwalają oszczędzić jeszcze więcej energii. Najwyższej klasy grupa Shimano – Dura-Ace Di2 – momentalną zmianę biegów, której charakterystykę możesz przypasować do swoich potrzeb. Uniwersalny hak przerzutki (UDH), dzięki któremu odnajdziesz część zamienną za każdym razem i wszędzie. Całość dopełniają koła z włókna węglowego do montażu bezdętkowego Bontrager Aeolus RSL 51 i aerodynamiczna kierownica zintegrowana z mostkiem Trek RSL. Jaka jest Madone? Madone SLR 9 Gen 8 to nasz najlżejszy, najistotniej aerodynamiczny i najwydajniejszy Madone gotowy prezentować skuteczność roweru najwyższej klasy za każdym razem i wszędzie. Wytworzony jest z wyjątkowo lekkiego włókna węglowego OCLV linii 900 doskonałego do frunięcia na podjazdach, z aerodynamicznymi rurkami wchodzącymi w wiatr podczas zjazdów jak nóż w masło oraz technologii zapewniającej komfort IsoFlow, dzięki której będziesz zawsze czuć się jak młody bóg. Najlepsze z najkorzystniejszych komponentów bez jakichkolwiek kompromisów. Dlaczego pokochasz Treka Madone SLR 9 gen 8 przełomowe aerodynamiczne kształty rur Full System Foil zupełnie odmieniają postrzeganie szybkości i pomagają w optymalizacji aerodynamiki całego roweru wytworzony jest z najlepszego włókna węglowego OCLV kolekcji 900 – olśniewająco lekkiego, niesprężystego w kluczowych punktach i pochłaniającego adekwatnie nierówności, gdy pragniesz wygody Koła z włókna węglowego to niższa masa i wyższa produktywność, dzięki temu możesz pędzić równocześnie na podjazdach, jak i na zjazdach Zyskujesz bezzwłoczną zmianę biegów najlżejszego napędu Shimano – Dura-Ace Di2 Aerodynamiczne bidony i koszyki RSL udoskonalają efektywność całego roweru i dają dodatkowe korzyści aerodynamiczne Nowy system Blendr w kierownicy/mostku upraszcza montaż i demontaż świateł do jazdy dziennej Specyfikacja techniczna* Rama Włókno węglowe OCLV serii 900, kształty rur Full System Foil, rura podsiodłowa IsoFlow, system sterów RCS, prowadzenie przewodów dopasowane wyłącznie do elektronicznych, aerodynamiczna prowadnica łańcucha z możliwością demontażu, suport T47, hamulce tarczowe flat mount, uniwersalny hak przerzutki UDH, niesprężysta oś przelotowa 142x12 mm Widelec Madone Gen 8 full carbon, tapered carbon steerer, internal brake routing, flat mount disc, 12x100mm chamfered thru axle Waga Waga ML – 7,08 kg (z uszczelniaczem TLR, bez dętek) Ograniczenie wagowe Maksymalne obciążenie tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 125 kg. System elektryczny Bateria Shimano BT-DN300 Ładowarka Z przewodem do ładowania Napęd Manetka Shimano Dura-Ace R9170 Di2, 12 biegów Przerzutka przednia Shimano Dura-Ace R9250 Di2, zintegrowana, ciąg dolny Przerzutka tylna Shimano Dura-Ace R9250 Di2, maks. Zębatka 34T Korba rozmiar: XS, S Shimano Dura-Ace R9200, 52/36, 165 mm długości wymiar: M Shimano Dura-Ace R9200, 52/36, 170 mm długości rozmiar: ML, L Shimano Dura-Ace R9200, 52/36, 172,5 mm długości rozmiar: XL Shimano Dura-Ace R9200, 52/36, 175 mm długości Wkład suportu Praxis, gwintowany T47, wewnętrzne łożyska Kaseta Shimano Dura-Ace R9200, 11-30, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Dura-Ace/XTR M9100, 12-biegowa Maks. Wielkość zębatki 1x: 54T, 2x: 56/43 Koła Koło przednie Bontrager Aeolus RSL 51, włókno węglowe OCLV, przypasowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 51 mm, oś przelotowa 100x12 mm Koło tylne Bontrager Aeolus RSL 51, włókno węglowe OCLV, dopasowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 51 mm, bębenek piasty Shimano 11/12, oś przelotowa 142x12 mm Zacisk przedni Bontrager Switch ze niesprężystą osią przelotową, zdejmowana dźwignia Zacisk tylny Bontrager Switch ze nieelastyczną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Opona...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 59 999,00 zł
Najwyższa cena 59 999,00 zł
W bazie od 02.07.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala na podejmowanie przemyślanych decyzji o zakupie.

Bardzo nam przykro, ale na chwilę obecną brak dostępnych informacji na temat historii cen tego produktu.

Recenzje / opinie

Podziel się z nami swoją opinią o tym produkcie! Twój komentarz może pomóc innym klientom.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym osobom i podziel się swoimi przemyśleniami.

Znalezione oferty

W cenach ofert dla Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek Trek, pokazanych na poniższej liście, nie uwzględniono ewentualnych kosztów dostarczenia towaru. Przed wytypowaniem miejsca, gdzie dokonasz transakcji, zorientuj się w ocenie firmy i dodaj do tego możliwy koszt dostarczenia. Lista sklepów z ofertami jest cyklicznie uaktualniana, co kilka / kilkanaście minut.

  • Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Madone slr 9 2025 gen 8 navy smoke m Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    59 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...