Trek district plus 3 2024 lithium grey l
Trek district plus 3 2024 lithium grey l
Trek district plus 3 2024 lithium grey l

Trek district plus 3 2024 lithium grey l

17 749,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.pl: 17 749,00 zł

Przejrzeliśmy wiele internetowych sklepów w bazie aby odszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek district plus 3 2024 lithium grey l Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 17 749,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Cena 17 749,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek district plus 3 2024 lithium grey l

Trek District+ 3 to wygodny i bezusterkowy rower elektryczny, dzięki któremu przemieszczanie się po mieście staje się proste, szybkie i radosne. Wykorzystuje prostą w utrzymaniu przerzutkę w piaście, silnik i kontroler Bosch, a to wszystko na ramie z akumulatorem o objętości od 400 Wh do 725 Wh zaimplementowanym w rurę dolną. Dodatkowo, wyekwipowany jest w wygładzające drogę zawieszenie i wszystkie niezbędne rozwiązania użytkowe, takie jak błotniki, zaimplementowane światła i bagażnik tylny. Trek District+ 3 jest dla Ciebie, jeśli... Szukasz niezawodnego i łatwego w utrzymaniu roweru elektrycznego do przemieszczenia się po mieście, wyposażonego w nowoczesny silnik Bosch Active Line Plus, różne obszerności akumulatora pozwalające przypasować rower do potrzeb i wszystkie akcesoria niezbędne do codziennej jazdy. Użyte technologie Rama z hydroformowanego aluminium z wewnętrznym prowadzeniem linek oraz przewodów i w pełni zaimplementowany akumulator obszerności 400 Wh, 545 Wh i 725 Wh do wyboru. Silnik Bosch Active Line Plus (250 W, 50 Nm) wspomagający do prędkości 25 km/h, a dodatkowo wyświetlacz Purion z łącznością do śledzenia aktywności i nie tylko. Napęd 8-biegowy z przekładnią w piaście Shimano Nexus, widelec amortyzowany i amortyzowana sztyca, hydrauliczne hamulce tarczowe, zaimplementowane lampki, bagażnik MIK, znaczne opony 50c z ochroną przed przebiciem i odblaskowymi ścianami bocznymi, błotniki i zabezpieczenie U-lock. Jaki jest District? District+ 3 to bezawaryjny i łatwy w utrzymaniu miejski rower elektryczny z estetycznym, zastosowanym w pełni w ramę akumulatorem, wyposażony w przemyślane rozwiązania czyniące jazdę na co dzień w pełni bezstresową, a w dodatku wysokiej klasy silnik i kontroler Bosch. Dlaczego pokochasz Treka District Plus 3? Mocniejszy silnik oznacza szybsze przyspieszenie, gdy go najmocniej Ci trzeba: na światłach i w sytuacjach, gdy ciągle się zatrzymujesz i ruszasz Akumulator Bosch Powerpack elegancko chowa się w ramie i przystępny jest w trzech wymiarach, dzięki czemu można przypasować rower do potrzeb i budżetu. Amortyzowana sztyca i widelec pochłaniają męczące nierówności drogi ekran Intuvia założony jest na środku kierownicy, co daje wygodny dostęp do danych o rowerze i sterowania Specyfikacja techniczna* Rama Wysokiej klasy hydroformowane aluminium, zintegrowany wymienny akumulator, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, osłona Motor Armour, hamulce tarczowe Post Mount Widelec SR Suntour NVX30, sprężyna zwojowa, regulacja naprężenia wstępnego, zacisk QR 100 mm, skok 60 mm Koła Piasta przednia Ze stopu, tarcze centerlock, oś przelotowa 100 mm Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Opona Bontrager E6 Hard-Case Lite, pasek odblaskowy, 27,5 x 2,40" System elektryczny Ładowarka Bosch standard 2 A, 230 V, system inteligentny Komputer Bosch Purion 200 Silnik Bosch Active Line Plus, 50 Nm Napęd Manetka Shimano Nexus Revo, 8-biegowa Korba ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości Zębatka przednia ProWheel 38T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta 18T Łańcuch Shimano HG40, 6/7/8-rzędowa Pedał przeciwpoślizgowe pedały z odblaskami elementy Siodełko Selle Royal Nuvola Sztyca Stop aluminium, amortyzacja, 27,2 mm, 300 mm długości Kierownica Stop, obejma 31,8 mm, wznios 25 mm, szerokość 630 mm Chwyty Herrmans Clik, ergonomiczne, z blokadą Wspornik kierownicy Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, regulowany wznios, zgodny z Blendr, 105 mm długości Hamulec Hydrauliczny hamulec tarczowy Shimano MT200 Tarcza hamulcowa rozmiar: L, XL, XXL Shimano EM300, centerlock, 160 mm wymiar: L, XL, XXL Shimano RT10, centerlock, 160 mm Akcesoria Oświetlenie wymiar: L, XL, XXL Spanninga SOLO dla roweru elektrycznego wymiar: L, XL, XXL Herrmans MR4, dioda 120 lumenów Nóżka Pletscher Comp Flex 18 Bagażnik Cargo Bagażnik tylny ze stopu aluminium, maksymalna nośność 25 kg Błotnik wymiar: L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, tył wymiar: L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, przód Waga Waga L - 26.60 kg / 58.65 lbs (bez akumulatora) Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Rozmiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi L 175-186 cm 82-88 cm XL 186-197 cm 87-93 cm XXL 196-203 cm 92-95 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, kolorów, materiałów i cen. Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompatybilnymi w dowolnej chwili, bez wcześniejszego powiadomienia.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek district plus 3 2024 lithium grey l
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 17 749,00 zł
Najwyższa cena 17 749,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 21.06.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości produktu w czasie.

nie udało się nam uzyskać archiwalnych informacji na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla innych bardzo istotna! Dodaj recenzję produktu.

Nie mamy w porównywarce jeszcze opinii na temat tego produktu. Może chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty

Ewentualne koszty wysyłki dla Trek district plus 3 2024 lithium grey l Trek nie zostały uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Przed wytypowaniem miejsca, gdzie zrealizujesz transakcję, zorientuj się w ocenach firmy i dodaj do ceny ewentualny koszt przesyłki. Lista sklepów z ofertami jest odświeżana co kilka - kilkanaście minut.

  • Trek district plus 3 2024 lithium grey l (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek district plus 3 2024 lithium grey l Sklep on-line
    ★★★★★
    17 749,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...