Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek
Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek
Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek

Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek

62 499,00 zł

Promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował Goodsport.plw cenie 62 499,00 zł

Przeszukaliśmy wiele sklepów internetowych w bazie danych aby odnaleźć najbardziej korzystną ofertę dla Ciebie. Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 62 499,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Cena 62 499,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek

Trek Domane SLR 9 generacji 4 to nasz najkorzystniejszy ultralekki długodystansowy rower szosowy z włókna węglowego wyekwipowany w najwyższej klasy części wytwarzane do prędkiej i efektywnej jazdy. Otrzymujesz naszą najkorzystniejszą ramę z włókna węglowego OCLV z tylnym rozdzielaczem IsoSpeed, bezprzewodowy elektronicznie sterowany napęd Shimano Dura Ace Di2 dla precyzyjnej zmiany biegów, a także koła z włókna węglowego OCLV. W dodatku model ten posiada łatwo przystępny schowek na potrzebne rzeczy do jazdy, a także uniwersalny prześwit na opony 38c, który pozwoli lekko sunąć po nierównych drogach i lekkim szutrze. Trek Domane SLR 9 generacji 4 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz posiadać rower zapewniający najkorzystniejsze osiągi na asfalcie, który nie cofnie się przed żadnym wyścigiem wytrzymałościowym i nie chcesz zadowolić się niczym gorszym. Szukasz najbardziej zaawansowanej długodystansowej ramy do rowerów szosowych z dopełniającą korzyścią w postaci bezprzewodowego, elektronicznie sterowanego napędu Shimano Dura-Ace Di2, gwarantującego szybką i dokładną zmianę biegów w każdych warunkach. Użyte technologie Ultralekka i ulepszona rama z widelcem z włókna węglowego OCLV linii 800 z tylnym rozdzielaczem IsoSpeed, zintegrowanym wewnętrznym schowkiem i mocowaniami na górnej rurze. Ma bezprzewodowy, sterowany elektronicznie napęd 2x12 Shimano Dura-Ace Di2, mocne hamulce tarczowe flat mount, koła z włókna węglowego Aeolus Pro 37 i kierownicę Bontrager Pro IsoCore ograniczającą drgania z drogi o 20% względem standardowej kierownicy z włókna węglowego. Jaki jest Domane? Nasza najwyższej klasy rama z włókna węglowego Domane i dokładna zmiana przełożeń, którą daje wyłącznie bezprzewodowa grupa Shimano Dura-Ace. Uzyskujesz technologię, która zagwarantuje prawdziwą przewagę w zakresie komfortu, niezawodności i szybkości w trakcie całodziennych przygód, jazdy w grupie lub długich wyścigów. Dlaczego pokochasz Treka Domane SLR 9 wyszukana, całkowicie nowa rama z włókna węglowego OCLV linii 800 oszczędza wagę i gwarantuje większą prędkość swobodną dzięki zaktualizowanym kształtom rur Kammtail. Najwyższej jakości napęd Dura-Ace Di2 producenta Shimano zapewnia idealne i wyraźne zmiany biegów, których Ci potrzeba, zachowując przy tym niską wagę. Wygładzający trasę tylny rozdzielacz IsoSpeed pochłania męczące nierówności na drodze, aby zapewnić komfort w trakcie najdłuższych przejazdów i najcięższych dni wyścigu. Wyszukany wewnętrzny schowek gwarantuje wszechstronne miejsce do przechowywania narzędzi i sprzętu, a mocowania na górnej rurze pozwalają schludnie zamocować torbę na całodzienne przygody. Dane technologiczne* Rama Włókno węglowe OCLV linii 800, rozdzielacz IsoSpeed, zintegrowany schowek, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie przewodów, napinacz łańcucha 3S, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 142 x 12 mm Widelec Domane SLR z włókna węglowego, zwężana karbonowa rura sterowa, wewnętrzne prowadzenie przewodów hamulca, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, haki z włókna węglowego, oś przelotowa 12 x 100 mm przypasowanie ramy Endurance Koła Koło przednie Bontrager Aeolus RSL 37, włókno węglowe OCLV, dostosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 37 mm, oś przelotowa 100x12 mm Koło tylne Bontrager Aeolus RSL 37, włókno węglowe OCLV, przystosowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 37 mm, bębenek piasty Shimano 11/12, oś przelotowa 142x12 mm Zacisk przedni Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Opona Bontrager R3 Hard-Case Lite, przypasowana do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, stopka z aramidu, 120 tpi, 700x32c komponent opony Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Taśma na obręcz Taśma do obręczy Bontrager Aeolus XXX Maks. Wymiar opon 38c bez błotników, 35c z błotnikami Napęd Manetka Shimano Dura-Ace R9270 Di2, 12-biegowe Przerzutka przednia Shimano Dura-Ace R9250 Di2, zintegrowana, tylne widełki Przerzutka tylna Shimano Dura-Ace R9250 Di2 Korba wymiar: 47 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 165 mm długości rozmiar: 50, 52 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 170 mm długości wymiar: 54, 56 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 172,5 mm długości wymiar: 58, 60, 62 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 175 mm długości Wkład suportu Praxis, gwintowany T47, wewnętrzne łożyska Kaseta Shimano Dura-Ace R9200, 11-34, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Dura-Ace/XTR M9100, 12-biegowa Maks. Wielkość zębatki 2x: 52/36 elementy Siodełko wymiar: 47, 50, 52 Bontrager P3 Pro, krótki nos, 155 mm szerokości wymiar: 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager P3 Pro, krótki nos, 145 mm szerokości Sztyca rozmiar: 47, 50, 52, 54, 56 Sztyca Domane z włókna węglowego, formowanie KVF, offset 20 mm, długość 280 mm rozmiar: 58, 60, 62 Sztyca Domane z włókna węglowego, formowanie KVF, offset 20 mm, długość 320 mm Kierownica rozmiar: 47 Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 38 cm rozmiar: 50, 52 Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 40 cm rozmiar: 54, 56 Bontr...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 62 499,00 zł
Najwyższa cena 62 499,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 21.06.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii cen pozwala na porównanie wartości towaru w czasie.

Obecnie nie posiadamy historycznych danych dotyczących cen dla produktu Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Podziel się z innymi swoją opinią o tym produkcie! Twoje doświadczenie może pomóc innym użytkownikom.

Nie mamy w porównywarce jeszcze opinii na temat Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek. Może chciałbyś dodać pierwszą opinię?

Znalezione oferty

Ceny prezentowanych poniżej propozycji dla Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek Trek nie zawierają w sobie ewentualnych kosztów wysyłki Podczas wyboru miejsca zakupu, zapoznaj się z oponiami o sklepie i weź pod uwagę dodatkowy koszt związany z przesyłką. Katalog sklepów z ofertami jest odświeżana raz na kilkanaście minut.

  • Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek (idź do Goodsport.pl)

    Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 52cm Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    62 499,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...