Marlin plus 6 2024 crimson l Trek
Marlin plus 6 2024 crimson l Trek
Marlin plus 6 2024 crimson l Trek

Marlin plus 6 2024 crimson l Trek

13 499,00 zł

Promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 13 499,00 zł

Przejrzeliśmy dużą ilość sklepów on-line w naszej bazie danych aby odszukać najlepszą ofertę dla Ciebie. Marlin plus 6 2024 crimson l Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 13 499,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Przedstawiona kwota 13 499,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Marlin plus 6 2024 crimson l Trek

Trek Marlin+ 6 to elektryczny rower górski, który z chęcią doda mocy na szlakach bez wyczyszczenia portfela. Wykorzystuje przyjemną i dodającą pewności geometrię konwencjonalnego Marlina, lecz wzbogaca go o wspomaganie w postaci napędu Bosch Active Line Plus. Widelec amortyzowany o skoku 120 mm pochłania wstrząsy z kamieni, korzeni i dziur w drodze, a 9-biegowy napęd Shimano CUES jest wytrzymały i pracuje bezusterkowo na każdej trasie. Trek Marlin+ 6 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz zyskać dopełniającą moc na szlakach bez wydawania fortuny. Uwielbiasz fakt, że Marlin prosto rozprawia się jednocześnie ze szlakami, jak i miejską dżunglą, i szukasz roweru, na którym pojedziesz szybciej i dalej. Użyte technologie Rama z Alpha Platinum Aluminium o prawdziwej górskiej geometrii i widelec amortyzowany ze sprężyną o skoku 120 mm. Bezawaryjny napęd Bosch Active Line Plus 50 Nm zapewniający wspomaganie do 25 km/h. Kompaktowy kontroler Purion 200 z wbudowanym wyświetlaczem. Na dodatek hydrauliczne hamulce tarczowe i 9-biegowy napęd Shimano CUES pracujący wzorowo choćby pod obszernym obciążeniem. Jaki jest Marlin Plus? Marlin+ to doskonały wybór dla wszelkich zainteresowanych wejściem w świat elektrycznych rowerów górskich. Wydajna na szlakach rama zapewnia pewne prowadzenie, a silnik Bosch Active Line Plus oferuje dość mocy, żeby ulżyć Ci podczas długich podjazdów. Dlaczego je pokochasz Treka Marlin 6 Plus Tryb AUTO wspomagania rozpoznaje momenty, gdy prędkość spada i optymalnie dopasowuje moc Zawieszenie o 120 mm skoku wygładza nierówności, korzenie i wszelkie inne przeszkody Obsługa Marlin+ jest bajecznie prosta, a wspomaganie pracuje instynktownie, dzięki temu możesz się skoncentrować na trasie, nie na trudnym sterowaniu nieprzeciętnie przypasowana do terenu geometria pozwala na łatwą i pewną jazdę jednocześnie po singletrackach, jak i po mieście Dzięki licznym punktom mocowania dla bagażników i błotników przypasujesz swoją maszynę do jazdy po szlakach lub powszednich dojazdów do pracy Specyfikacja technologiczna* Rama wymiar: XS Alpha Platinum Aluminium, zagięta rura górna, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, punkty mocowania bagażnika, błotników i nóżki, hak uniwersalny UDH, Boost148, niesprężysta oś przelotowa 12 mm wymiar: S, M, L, XL Alpha Platinum Aluminium, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, mocowania bagażnika, błotników i nóżki, UDH, Boost148, sztywna oś przelotowa 12 mm Widelec wymiar: XS SR Suntour XCM 34, sprężyna, wstępne naprężenie, zwężana rura sterowa, blokada, przesunięcie 44 mm, Boost110, sztywna oś przelotowa 15 mm, 100 mm skoku wymiar: S SR Suntour XCM 34, sprężyna, wstępne naprężenie, zwężana rura sterowa, blokada, przesunięcie 44 mm, Boost110, sztywna oś przelotowa 15 mm, 120 mm skoku wymiar: M, L, XL SR Suntour XCM 34, sprężyna, wstępne naprężenie, zwężana rura sterowa, blokada, przesunięcie 44 mm, Boost110, oś przelotowa 15 mm, 120 mm skoku Koła Zacisk tylny Bontrager Switch ze sztywną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Napęd Manetka Shimano U4000, 9-rzędowa Przerzutka tylna Shimano CUES U4000 Korba FSA CK-220, 165 mm długości Zębatka przednia FSA, 32T, stal Kaseta Shimano LINKGLIDE LG300, 11-46, 9-rzędowa Łańcuch Shimano LG500, 9/10/11 biegów Pedał VP-536 nylonowe, platformowe elementy Siodełko Bontrager Arvada, szyny stalowe, szerokość 138 mm Sztyca rozmiar: XS, S Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 330 mm rozmiar: M Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 360 mm rozmiar: L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 400 mm Kierownica rozmiar: XS, S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 720 mm wymiar: M, L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 750 mm Chwyty Bontrager XR Endurance Comp, z obejmą Wspornik kierownicy wymiar: XS, S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 35 mm długości rozmiar: M, L Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 50 mm długości rozmiar: XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 60 mm długości Stery Półzintegrowane, łożyska kulkowe, góra 1-1/8", dół 1,5" Tarcza hamulcowa Tektro, centerlock, 203 mm pakiet hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 Akcesoria Bateria Bosch CompactTube 400 Wh Ładowarka Bosch kanon 2 A, 230 V, system inteligentny Silnik Linia Bosch Active Plus Komputer Bosch Purion 200 Waga Waga M - 20.45 kg / 45.09 lbs (z dętkami) Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabelka wymiarów wymiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi XS 145-155 cm 69-73 cm S 155-165 cm 74-78 cm M 165-176 cm 79-83 cm L 177-188 cm 84-89 cm XL 188-195 cm 89-91 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w inform...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Marlin plus 6 2024 crimson l Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 13 499,00 zł
Najwyższa cena 13 499,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia zmian cen daje możliwość podejmowania mądrych decyzji o zakupie.

Nie udało się zebrać historycznych informacji na temat cen dla produktu Marlin plus 6 2024 crimson l Trek. Spróbuj proszę ponownie później.

Recenzje / opinie

Podziel się swoją opinią o tym produkcie! Twoje doświadczenie może pomóc innym potencjalnym kupującym.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym osobom i podziel się swoją opinią na temat produktu.

Znalezione oferty

Do cen wyświetlonych na poniższej liście dla Marlin plus 6 2024 crimson l Trek Trek nie doliczono ewentualnych kosztów dostawy. Zanim zdecydujesz, gdzie kupić produkt, zapoznaj się z opiniami na temat firmy i zapoznaj sie z warunkami dostawy. Aktualizacja katalogu propozycji odbywa się co kilka - kilkanaście minut.

  • Marlin plus 6 2024 crimson l Trek (w sklepie Goodsport.pl)

    Marlin plus 6 2024 crimson l Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    13 499,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...