Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m
Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m
Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m

Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m

21 999,00 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 21 999,00 zł

Przeszukaliśmy bazę sklepów online w bazie BikeTOP aby wyszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 21 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona cena 21 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m

Trek Fuel EXe 9.5 Deore to elektryczny rower górski z zupełnie nowej kategorii. To doskonałe połączenie roweru ze wspomaganiem i klasycznego roweru górskiego. Zbudowany jest na podstawie ramy z włókna węglowego i kompaktowego silnika, dzięki któremu jedzie lekko, żwawo i cicho. Korzystaj ze wspomagania na długich podjazdach i ciesz się ze zwinności tradycyjnego roweru górskiego na zjazdach. Wyposażony jest w widelec amortyzowany RockShox Gold RL o 150 mm skoku, który bezproblemowo rozprawia się z rock gardenami, a także płynnie pracujący damper RockShox Deluxe Select+ o skoku 140 mm dbający o wygodę i pochłanianie znikomych nierówności. Trek Fuel EXe 9.5 Deore 2023 jest dla Ciebie, jeśli... Szukasz gotowego na wszystko roweru na szlaki, który da Ci trochę uzupełniającej mocy na podjazdach. Nie chcesz poświęcić zwinności tradycyjnego roweru na szlaki na rzecz mocnego silnika i wolisz progresywny system wspomagania, który gwarantuje naturalne wrażenia z jazdy i nie zagłusza przyrody. Użyte technologie Rama z włókna węglowego OCLV Mountain z zastosowanym akumulatorem 360 Wh, a także przekładnia falowa TQ z inteligentnym gniazdem ładowania, zintegrowany ekran LED oraz dyskretny pilot na kierownicy. Widelec RockShox 35 Gold RL o skoku 150 mm ze sprężyną powietrzną DebonAir oraz tłumieniem Motion Control, a z tyłu damper RockShox Deluxe Select+ o 140 mm skoku. Dodatkowo, gotowe na montaż bezdętkowy koła i opony i 12-biegowy napęd Shimano Deore. Jaki jest Fuel EXe? Fuel EXe 9.5 to pełen animuszu rower na szlaki, który dodaje Ci mocy na podjazdach, a na zjazdach jeździ jak klasyczny rower. Wykorzystuje supernowoczesną technikę przekładni falowej TQ, ma ogromny skok zawieszenia niezbędny do rozprawienia się z kamieniami i korzeniami oraz bezawaryjny napęd, który nigdy Cię nie zawiedzie. Dlaczego pokochasz Treka Fuela EXe 9.5 Deore 2023 Zyskujesz dyskretny zastrzyk energii, gdy tylko tego potrzebujesz, a równocześnie żwawość tradycyjnego roweru górskiego na każdej trasie minimalna,mocna przekładnia TQ została dostrojona do szlaków, nie rozprasza Twojej uwagi ze względu na cichą pracę i dostosowuje moc do Ciebie, dzięki temu jedziesz naturalnie Inteligentny port ładowania, elegancko zintegrowany wyświetlacz i dyskretne komponenty sterowania sprawiają, że maszyna ta wygląda i prowadzi się jak klasyczny rower górski bardzo płynnie pracujące zawieszenie przednie o skoku 150 mm i tylne o skoku 140 mm wręcz pochłaniają kamienie i korzenie, dzięki temu ten ogier pokona wszystko Na długie dni w siodełku można zamontować dodatkowy akumulator zwiększający zasięg śladowy. Lekki. Cichy. Naturalny. HPR50 Sercem przekładni TQ-Group do rowerów elektrycznych jest moduł HPR50, czyli przekładnia falowa o momencie obrotowym 50 Nm. Czym jest przekładnia falowa? Jest to stosunkowo prosty, lecz pomysłowy mechanizm napędowy, który działa podobnie do silnika obrotowego, ale jest bardziej wyrafinowany. We wnętrzu znajdują się trzy koncentryczne elementy dokładne: generator fal eliptycznych, wewnętrzny sprężysty wielowypust i wielowypust kolisty, które wspólnie napędzają rower, a jednocześnie są niewiele znaczące i lekkie. W porównaniu z klasycznymi przekładniami zębatymi i pasowymi przekładnia falowa ma mniejszy wymiar, jest mocniejsza, pracuje bardziej płynnie i jest trwalsza. Ze względu na ich precyzję, trwałość i niepokaźny wymiar przekładnie falowe, a w szczególności napędy z przekładnią falową TQ, są używane w przemyśle kosmicznym, lotnictwie, medycynie i robotyce. Z tych samych powodów, dla których sprawdzają się one w lądownikach księżycowych i robotach chirurgicznych, genialnie radzą sobie także w rowerach elektrycznych. Dodatkowy akumulator Range Extender Zyskaj 40% zasięgu dzięki opcjonalnemu zewnętrznemu akumulatorowi 160 Wh. Gromadzi się w standardowym koszyku na bidon i nie wymaga niełatwego prowadzenia kabli, ani specjalnych mocowań. Zdejmowany akumulator Akumulator 360 Wh zapewnia Ci moc na 2-5 godzin jazdy. Ukryty jest w rurze dolnej, ale wciąż prosto go zdjąć dla wygodniejszego ładowania. Zobacz inne: rowery enduro dane techniczne* Rama Rama z włókna węglowego OCLV Mountain, wyjmowany akumulator, wewnętrzne prowadzenie linek, łącznik wahacza ze stopu, rura podsiodłowa 34,9 mm, uchwyt górnej prowadnicy łańcucha, linia łańcucha 55 mm, Mino Link, ABP, Boost148, UDH, 140 mm skoku Widelec RockShox 35 Gold RL, sprężyna DebonAir, tłumik Motion Control, blokada skoku, zwężana rura sterowa, przesunięcie 44 mm, Boost110, oś 15 mm Maxle Stealth, 150 mm skoku Amortyzator RockShox Deluxe Select+ RT, 205 mm x 60 mm Koła Piasta przednia Bontrager, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, oś ze stopu aluminium, tarcza na 6 śrub, Boost110, oś przelotowa 15 mm Piasta tylna Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, oś ze stopu aluminium, tarcza na 6 śrub, bębenek Shimano 8/9/10, Boost148, oś przelotowa 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Alex MD35, przypasowane do...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 21 999,00 zł
Najwyższa cena 21 999,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii zmian cen pozwala Ci podejmować mądre decyzje o zakupie.

nie udało się nam pobrać archiwalnych danych na temat cen dla produktu Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m (Pozostałe rowery i akcesoria). Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla nas bardzo ważna! Dodaj swoją recenzję produktu.

Nie mamy w bazie jeszcze opinii na temat Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty

Ceny propozycji dla Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m Trek, które zostały przedstawione poniżej, nie obejmują ewentualnych kosztów wysyłki. Zanim zdecydujesz, gdzie zakupić produkt, zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i zapoznaj sie z warunkami dostawy. Katalog propozycji cenowych jest uaktualniana co jakiś czas, około raz na kilkanaście minut.

  • Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek fuel exe 9.5 deore 2023 hex blue m Sklep on-line
    ★★★★★
    21 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...