Trek procaliber 6 2024 satin trek black m
Trek procaliber 6 2024 satin trek black m
Trek procaliber 6 2024 satin trek black m

Trek procaliber 6 2024 satin trek black m

6 199,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma Goodsport.plw cenie 6 199,00 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów online w naszej bazie aby odnaleźć najlepszą ofertę dla Ciebie. Trek procaliber 6 2024 satin trek black m Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 6 199,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Przedstawiona cena 6 199,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek procaliber 6 2024 satin trek black m

Trek Procaliber 6 to rower górski cross-country wykonany do ostrej jazdy i singletracków. Rewelacyjnie równoważy gotowość do wyścigów z dostępną ceną, a to dzięki aluminiowej ramie o progresywnej geometrii, która wzorowo radzi sobie z prędkimi zakrętami i niełatwymi odcinkami szlaków, i tylko czeka, żeby wystrzelić w górę na podjazdach.

Całość dopełniają 12-biegowy napęd Shimano i widelec RockShox o 120 mm skoku, które dają Ci wszystkie konieczne przełożenia i potrzebny komfort. Trek Procaliber 6 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz wjechać w świat wyścigów XC na hardtailu wykonanym z myślą o niezwłocznych podjazdach i opanowaniu na trudniejszych odcinkach.

Masz nadzieję oszczędzić, stawiając na konkretną aluminiową ramę, i nie przeszkadza Ci późniejsze usprawnienie elementów. Użyte technologie Lekka rama hardtail z Alpha Platinum Aluminium o innowacyjnej geometrii XC z rozstawem piasty Boost 148 mm zapewniającym sztywność pod szerokim obciążeniem.

dodatkowo, wygładzający trasę widelec amortyzowany RockShox Judy Silver o 120 mm skoku ze sprężyną powietrzną Solo Air oraz blokadą Turnkey. Płynnie pracujący 12-biegowy napęd Shimano łączący części Deore i XT, koła dopasowane do wykorzystania bezdętkowego Botrager Kovee, sztyca regulowana Bontrager Line z wewnętrznym prowadzeniem linki, a także hydrauliczne hamulce tarczowe.

Jaki jest Procaliber? Chcesz się ścigać? Procaliber 6 też. Ten wyścigowy rower XC proponuje równowagę skuteczności i ceny nieprzeciętną dla rowerzystów pragnących śrubować wyniki w trakcie wyścigów. Progresywna geometria XC pozwala wydajnie pokonywać skomplikowane odcinki i frunąć po podjazdach, a dzięki bezusterkowym i jednocześnie dostępnym częściom w mgnieniu oka wyjedziesz na szlaki bez wydawania całych oszczędności na nowy rower.

Dlaczego pokochasz Treka Procaliber uzyskujesz progresywną geometrię i 120 mm skoku z przodu, dzięki temu możesz atakować podjazdy i pewnie pędzić na zjazdach Równoważy dostępną cenę aluminiowego hardtaila ze sprawnością karbonowych braci Napęd 1x z 12 biegami zapewnia mnóstwo przełożeń na superszybkie podjazdy z jedną prostą w użyciu manetką Koła 29-calowe dostosowane do wykorzystania bezdętkowego ograniczają opory toczenia i bronią przed przebiciami Wewnętrzne prowadzenie linek pozwala na cichą jazdę, ogranicza czynności konserwacyjne, a jednocześnie wygląda elegancko Specyfikacja techniczna* Rama Alpha Platinum Aluminium, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, BSA 73, ukryte mocowania bagażnika i nóżki, UDH, Boost148, niesprężysta oś przelotowa 12 mm Widelec RockShox Judy Silver, sprężyna Solo Air, blokada TurnKey, zwężana rura sterowa, przesunięcie 42 mm, Boost110, oś 15 mm Maxle Stealth, 120 mm skoku Maks.

kompatybilny skok widelca 130 mm (540 mm od osi do korony) Koła Piasta przednia Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza na 6 śrub, Boost110, oś przelotowa 15 mm Piasta tylna Shimano TC500 ze stopu aluminium, centerlock, sztywna oś przelotowa 148 x 12 mm Obręcz Bontrager Kovee, dwuścienne, przystosowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, 23 mm szerokości, zawór Presta Opona Bontrager Sainte-Anne Pro XR, przystosowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, korpus Inner Strength, stopka z aramidu, 60 tpi, 29 x 2,20" komponent opony Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Taśma na obręcz TLR Bontrager Maks.

wymiar opon Rama: 29 x 2,40" Widelec: Patrz specyfikacja producenta Napęd Manetka Shimano Deore M6100, 12 biegów Przerzutka tylna Shimano XT M8100, długi wózek Korba rozmiar: S, M Shimano MT512, zębatka 30T, linia łańcucha 55 mm, 170 mm długości wymiar: M/L, L, XL Shimano MT512, zębatka 30T, linia łańcucha 55 mm, 175 mm długości Wkład suportu Shimano BB-MT501 BSA Kaseta Shimano Deore M6100, 10-51, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Deore M6100, 12 biegów Pedał VP-536 nylonowe, platformowe Maks.

wielkość zębatki 1x: 34T (linia łańcucha 55 mm), min. 30T (linia łańcucha 52 mm) elementy Siodełko Verse Short, szyny stalowe, szerokość 145 mm Sztyca wymiar: S, M TranzX JD-YSP18, 100 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 361 mm długości wymiar: ML, L, XL, XXL TranzX JD-YSP18, 150 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 425 mm długości Kierownica rozmiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 5 mm, szerokość 720 mm wymiar: M/L, L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 750 mm Chwyty Bontrager XR Trail Comp, nylonowe z obejmą Wspornik kierownicy rozmiar: S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 50 mm długości wymiar: M, M/L Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 60 mm długości wymiar: L Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 70 mm długości rozmiar: XL Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 80 mm długości Stery Półzintegrowane, łożyska kulkowe, góra 1-1/8", dół 1,5" Hamulec Hydrauliczny hamulec tarczowy Shimano MT200 Tarcza hamulcowa wymiar: S, M, M/L, L, XL Shimano RT10,...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek procaliber 6 2024 satin trek black m
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 6 199,00 zł
Najwyższa cena 6 199,00 zł
W bazie od 14.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii zmian cen pozwala na podejmowanie świadomych decyzji zakupowych.

Nie udało się zebrać archiwalnych informacji na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj nam znać, co o nim sądzisz.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym osobom i podziel się swoją opinią na temat produktu.

Znalezione oferty

Zaprezentowane poniżej ceny dla produktu Trek procaliber 6 2024 satin trek black m Trek nie wliczają w siebie wydatków związanych z przesyłką. Przed dokonaniem wyboru, zorientuj się w renomie sklepu i nie zapomnij o możliwości doliczenia kosztów powiązanych z dostawą. Co kilkanaście minut następuje aktualizacja katalogu sklepów z ofertami.

  • Trek procaliber 6 2024 satin trek black m (idź do Goodsport.pl)

    Trek procaliber 6 2024 satin trek black m Sklep on-line
    ★★★★★
    6 199,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...