Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M
Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M
Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M

Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M

13 011,75 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma Goodsport.pl: 13 011,75 zł

Przejrzeliśmy wiele sklepów online w bazie BikeTOP aby wyszukać najkorzystniejszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 13 011,75 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona wota 13 011,75 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M

Trek Verve+ 3 to elektryczny rower hybrydowy, dzięki któremu Twoje codzienne przejażdżki, dojazdy do pracy i ćwiczenia dostają dopalania. Model ten jest zaopatrzony w potężny silnik Bosch z systemem inteligentnym, z którym wzniesienia nie są już problemem.

System inteligentny pozwala na rejestrowanie aktywności (także ich naniesienie na mapie) i dostosowywanie roweru do potrzeb. Verve+ 3 możesz wyposażyć w przypasowany do twoich potrzeb akumulator o pojemności 400 Wh albo 800 Wh.

Trek Verve+ 3 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz robić więcej na rowerze i lepiej się bawić w trakcie każdej przejażdżki. Dlatego cenisz sobie komfort i lekkość swego jednośladu. Wiesz, iż dodatkowa moc roweru elektrycznego pozwoli Ci dotrzeć dalej i szukasz maszyny, która została zbudowana na lata, perfekcyjnie wygląda i gwarantuje instynktowną obsługę.

Użyte technologie Wysokiej jakości hydroformowana rama aluminiowa, silnik Bosch BES3 Performance Line ze wsparciem dla systemu inteligentnego oraz momentem obrotowym o wartości 75 Nm, wspomagający do 25 km/h, akumulator o wybranej objętości: 545 Wh lub 725 Wh, oraz kontroler Bosch Intuvia.

Do tego 9-rzędowy napęd Shimano, hydrauliczne hamulce tarczowe zapewniające pewność hamowania w każdych warunkach, sztyca amortyzowana, szerokie, udoskonalające stabilność opony wytrzymałe na przebicia, ergonomiczne chwyty, podpórka, oświetlenie przednie i tylne, jak dodatkowo bagażnik tylny MIK i błotniki.

Jaki jest Verve? Verve+ 3 daje Ci moc na dłuższe przygody, szybsze dojazdy do pracy i usprawnia podjazdy. Dzięki uzupełniającej mocy jazda na rowerze daje jeszcze więcej satysfakcji i radości, a z wysokiej klasy częściami oraz dodającymi komfortu rozwiązaniami dalsza i szybsza jazda to czysta przyjemność.

Dlaczego pokochasz Treka Verve Plus 3 Nowa rama łączy elegancką estetykę z nowoczesną integracją w postaci wewnętrznego akumulatora i prowadzenia linek, a także przewodów. Dwa akumulatory o najróżniejszej obszerności dobór do planowanych dojazdów.

Zintegrowany wymienny akumulator można zamienić na inny, z pokaźniejszą lub mniejszą objętością, w zależności od potrzeb. Nowy, konkretny silnik BES3 Performance Line (250 Wh, 75 Nm) pozwala na inteligentną integrację z możliwością dostosowania i rejestrowaniem aktywności za pomocą aplikacji eBike Flow.

komfortowa, wyprostowana pozycja jazdy zapewnia stabilność i płynne prowadzenie, a obfity zakres przełożeń powoduje, że pedałowanie to łatwizna. Verve+ 3 wyposażony został w oświetlenie, błotniki, bagażnik tylny, zapięcie i nóżkę, dzięki czemu jest od razu gotowy do jazdy.

Specyfikacja technologiczna* Rama Alpha Smooth Aluminium, zintegrowany wymienny akumulator (RIB), wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, osłona Motor Armour, hamulce tarczowe mocowane bezpośrednio, zacisk QR 135 x 5 mm Widelec SR Suntour NVX30, sprężyna zwojowa, regulacja naprężenia wstępnego, zacisk QR 100 mm, skok 60 mm Maks.

kompatybilny skok widelca 50 mm Koła Piasta przednia Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Piasta tylna Shimano FH-QC300-HM, 32 otwory, centerlock, 8/9/10/11 przełożeń, oś z szybkozamykaczem QR 135 x 5 mm Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Opona Bontrager E6 Hard-Case Lite, pasek odblaskowy, 27,5 x 2,40" Maks.

wymiar opon 700 x 50 mm, z błotnikami albo bez System elektryczny Ładowarka Bosch standard 4 A, 230 V, system inteligentny Sterownik Bosch Intuvia 100, system inteligentny Komputer Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line Cruise, 250 W, 75 Nm, 25 km/h Napęd Manetka Shimano Altus M2010, 9-biegowa Przerzutka tylna Shimano Altus M2000, długi wózek Korba rozmiar: M ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości rozmiar: L, XL, XXL ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia ProWheel 38T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta Shimano HG200, 11-36, 9-rzędowa Łańcuch KMC E9S, 9-rzędowy Pedał przeciwpoślizgowe pedały z odblaskami elementy Siodełko Selle Royal Nuvola Sztyca Stop aluminium, amortyzacja, 27,2 mm, 300 mm długości Kierownica Bontrager z aluminium, turystyczna Chwyty Herrmans Clik, ergonomiczne, z blokadą Wspornik kierownicy wymiar: M Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, regulowany wznios, zgodny z Blendr, 85 mm długości rozmiar: L, XL, XXL Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, dostosowywany wznios, zgodny z Blendr, 105 mm długości Hamulec Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 Tarcza hamulcowa rozmiar: M, L, XL, XXL Shimano EM300, centerlock, 160 mm rozmiar: M, L, XL, XXL Shimano RT10, centerlock, 160 mm zestaw hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 Akcesoria Oświetlenie rozmiar: M, L, XL, XXL Spanninga SOLO dla roweru elektrycznego rozmiar: M, L, XL, XXL Herrmans MR4, dioda 120 lumenów Nóżka Pletscher Comp Flex 18 Bagażnik Cargo Bagażnik tylny ze stopu aluminium, maksymalna nośność 25 kg Błotnik wymiar: M, L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, tył wymiar: M, L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, przód...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 13 011,75 zł
Najwyższa cena 13 011,75 zł
W bazie od 22.12.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia zmian cen pozwala na ocenę wartości towaru na przestrzeni czasu.

Na chwilę obecną nie posiadamy archiwalnych danych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Podziel się z innymi swoją opinią o produkcie! Twój komentarz może pomóc innym użytkownikom.

Nie mamy w systemie jeszcze opinii na temat tego produktu. Czy chciałbyś dodać pierwszą opinię?

Znalezione oferty

Ewentualne koszty dostawy dla Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M Trek nie są uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Przed wytypowaniem miejsca, gdzie dokonasz transakcji, zorientuj się w ocenie sklepu i dodaj do tego ewentualny koszt dostarczenia. Co kilka - kilkanaście minut następuje aktualizacja listy propozycji.

  • Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek Verve Plus 3 2023 Satin Trek Black M Sklep on-line
    ★★★★★
    13 011,75 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...