Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730
Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730
Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730

Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730

303,84 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję ma Sferis.pl: 303,84 zł

Przejrzeliśmy wiele sklepów online w systemie aby odszukać najbardziej korzystną ofertę dla Ciebie. Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730 z kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe kupisz w cenie 303,84 zł w sklepie Sferis.pl. Cena 303,84 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Łańcuchy i kasety rowerowe
  • kaseta

Opis Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730

pokaźny wybór artykułów RTV i AGD. Komputery i sprzęt do gamingu. Znajdź coś dla siebie! Wybrane produkty z darmową dostawą. Poznaj pełną ofertę Sferis! Ekspresowa wysyłka.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730
Kategoria Łańcuchy i kasety rowerowe
Rodzaj kaseta
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 303,84 zł
Najwyższa cena 303,84 zł
W bazie od 15.06.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Sferis.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii cen pozwala na podejmowanie mądrych decyzji o zakupie.

nie udało się nam pozyskać archiwalnych danych na temat cen dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla innych ważna! Dodaj swoją recenzję tego produktu.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym osobom i podziel się swoimi przemyśleniami o produkcie.

Znalezione oferty

Do cen pokazanych na poniższej liście dla Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730 nie doliczono ewentualnych kosztów dostawy. Przed określeniem, gdzie dokonasz zakupu, zorientuj się w ocenie firmy i dodaj do tego możliwy koszt wysyłki. Aktualizacja katalogu sklepów z ofertami odbywa się co kilkanaście minut.

  • Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730 (oferta z Sferis.pl)

    Shimano Kaseta 11rz 11-30 CS-R8000 11-12-13-14-15-17-19-21-242730 Sklep on-line
    ★★★★★
    303,84 zł
    Kategoria w sklepie Sferis.pl: Łańcuchy i kasety rowerowe

Produkty powiązane

Inne w kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe

...