Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142
Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142
Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142

Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142

318,02 zł

Promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę ma Sferis.pl: 318,02 zł

Przeszukaliśmy wiele internetowych sklepów w bazie aby odnaleźć najlepszą ofertę dla Ciebie. Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142 z kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe kupisz w cenie 318,02 zł w sklepie Sferis.pl. Cena 318,02 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Łańcuchy i kasety rowerowe
  • kaseta

Opis Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142

pokaźny wybór artykułów RTV i AGD. Komputery i sprzęt do gamingu. Znajdź coś dla siebie! Wybrane produkty z bezpłatną dostawą. Poznaj całkowitą ofertę Sferis! Ekspresowa dostawa.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142
Kategoria Łańcuchy i kasety rowerowe
Rodzaj kaseta
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 318,02 zł
Najwyższa cena 318,02 zł
W bazie od 15.06.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Sferis.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia zmian cen pozwala na podejmowanie mądrych decyzji o zakupie.

Nie udało się zebrać historycznych informacji na temat cen dla produktu Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142 (Łańcuchy i kasety rowerowe). Spróbuj proszę ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Niestety, jeszcze nikt nie ocenił tego produktu. BBądź pierwszy i powiedz co myslisz!

Znalezione oferty

Ceny prezentowanych niżej ofert dla Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142 nie zawierają w sobie potencjalnych kosztów przesyłki Przed wyborem miejsca zakupu, zapoznaj się z reputacją firmy i rozważ dodatkowy koszt związany z przesyłką. Lista ofert jest stale odświeżana co jakiś czas, około raz na kilka - kilkanaście minut.

  • Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142 (oferta z Sferis.pl)

    Shimano Kaseta 11rz 11-42 CS-M8000 11-13-15-17-19-21-24-28-323742, ICSM8000142 Sklep on-line
    ★★★★★
    318,02 zł
    Kategoria w sklepie Sferis.pl: Łańcuchy i kasety rowerowe

Produkty powiązane

Inne w kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe

...