Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136
Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136
Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136

Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136

132,84 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję przygotował Sferis.pl: 132,84 zł

Przeszukaliśmy całą bazę sklepów online w systemie aby odszukać najkorzystniejszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136 z kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe kupisz w cenie 132,84 zł w sklepie Sferis.pl. Pokazana cena 132,84 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Łańcuchy i kasety rowerowe
  • kaseta

Opis Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136

spory wybór artykułów RTV i AGD. Komputery i sprzęt do gamingu. Znajdź coś dla siebie! Wybrane produkty z darmową dostawą. Poznaj pełną ofertę Sferis! Ekspresowa przesyłka.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136
Kategoria Łańcuchy i kasety rowerowe
Rodzaj kaseta
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 132,84 zł
Najwyższa cena 132,84 zł
W bazie od 15.06.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Sferis.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii zmian cen pozwala Ci na analizę wartości produktu w czasie.

Bardzo nam przykro, ale na chwilę obecną brak dostępnych informacji z historią cen tego produktu.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj nam znać, co o nim sądzisz.

Nie mamy w bazie jeszcze opinii na temat Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136. Czy chciałbyś dodać pierwszą recenzję?

Znalezione oferty

Ceny propozycji dla Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136 , które są pokazane poniżej, nie obejmują potencjalnych kosztów wysyłki. Przed wyborem miejsca zakupu produktu, zapoznaj się z renomą firmy i rozważ dodatkowy koszt związany z przesyłką. Lista ofert jest odświeżana raz na kilka - kilkanaście minut.

  • Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136 (idź do Sferis.pl)

    Shimano Kaseta 10rz 11-36 CS-HG50 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36, ICSHG5010136 Sklep on-line
    ★★★★★
    132,84 zł
    Kategoria w sklepie Sferis.pl: Łańcuchy i kasety rowerowe

Produkty powiązane

Inne w kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe

...