Trek allant plus 6 2023 galactic grey m
Trek allant plus 6 2023 galactic grey m
Trek allant plus 6 2023 galactic grey m

Trek allant plus 6 2023 galactic grey m

14 780,22 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję ma Goodsport.plw cenie 14 780,22 zł

Przejrzeliśmy bazę sklepów on-line w bazie aby wyszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek allant plus 6 2023 galactic grey m Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 14 780,22 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona cena 14 780,22 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek allant plus 6 2023 galactic grey m

Trek Allant+ 6 to wytworny rower elektryczny do prędkich dojazdów i odkrywania szutrowych ścieżek. Model ten jest wyposażony w nowy silnik Bosch z systemem inteligentnym, który proponuje jeszcze lepszą łączność. Sparuj smartfona z rowerem, aby rejestrować aktywności, planować trasy i nie tylko. Dobierz akumulator o stosownej objętości, od 400 do 800 Wh,prosto dojechać do samego domu. Do tego posiada udoskonalone najważniejsze części. Trek Allant+ 6 jest właściwy dla Ciebie, jeśli... Pragniesz śmigać poprzez miasto oraz poza utartymi szlakami na wyszukanej maszynie z mnóstwem mocy. Zależy Ci na wyglądzie i chcesz mieć stylowy rower do miasta, a równocześnie optymalnie konkretny na weekendowe wypady po szutrach. Chcesz, by był połączony ze spersonalizowanym, inteligentnym systemem Bosch, zawierającym takie funkcje jak rejestrowanie aktywności, nawigacja i Bluetooth. Użyte technologie szykowna rama z hydroformowanego aluminium z czterema pojemnościami akumulatora do wyboru: od 400 do 800 Wh. Potężny, inteligentny silnik Bosch Performance Line CX (250 Wh, 85 Nm) utrzymuje szybkość do 25 km/h. Dodatkowy komfort gwarantuje amortyzator powietrzny, który wybiera dziury i wyboje. Łatwa obsługa i możliwość konfiguracji za pomocą smartfona. Wewnętrzne prowadzenie przewodów gwarantuje stylowy wygląd roweru, a oświetlenie pozwala widzieć i być widzianym podczas jazdy. Jaki jest Allant? Allant+ 6 jest gotowy do codziennych dojazdów i dalszych eskapad z potężnym systemem inteligentnym Bosch i gamą akumulatorów o różnych pojemnościach, które można dobrać do potrzeb. Inteligentny system gwarantuje bezproblemową komunikację roweru ze smartfonem w celu rejestrowania aktywności, nawigacji i nie tylko. To genialny wybór dla osób szukających dopełniającej frajdy podczas codziennej jazdy. Dlaczego je pokochasz? Moc i responsywność nowego systemu inteligentnego Bosch pozostaje bez zmian, ale zyskujesz nową manetkę LED z Bluetooth i aplikację eBike Flow, która zapewnia jeszcze więcej kontroli i możliwości dopasowania Dzięki czterem przystępnym akumulatorom można wybrać odpowiednią objętość do niezbędnego zasięgu i budżetu. Powietrzny amortyzator wybiera wyboje i dziury na trasie, zapewniając wygodę i spokój. Nieelastyczne 27,5-calowe koła ze nieelastycznymi osiami gwarantują pewne i stabilne prowadzenie, a opony o pokaźnej pojemności wygodniejszą jazdę Gotowy do jazdy z dołączonymi akcesoriami, takimi jak błotniki i światła zasilane z akumulatora Specyfikacja techniczna* Rama High-performance hydroformed alloy, internal cable routing, external battery mount, post-mount disc, 135x5mm QR Widelec SR Suntour Mobie 34, sprężyna powietrzna, regulacja powrotu i kompresji, zwężana aluminiowa rura sterowa, oś przelotowa 100 x 15 mm, 60 mm skoku Maks. Kompatybilny skok widelca 63 mm Koła Piasta przednia Bontrager z uszczelnionymi łożyskami, 32 otwory, oś przelotowa 15 mm ze stopu aluminium Piasta tylna Formula CL-52 ze stopu aluminium, 135 x 5 mm QR Zacisk tylny 148 x 5 mm na śrubę Obręcz Bontrager Kovee, dwuścienne, przystosowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, 23 mm szerokości, zawór Presta Opona Schwalbe G-One, Performance, RaceGuard, z paskiem odblaskowym, 57-584 Maks. Wymiar opon 27,5 x 2,40" System elektryczny Ładowarka Bosch kanon 4 A, 230 V, system inteligentny Komputer rozmiar: M, L, XL Bosch Kiox 300, system inteligentny wymiar: M, L, XL Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line CX, 25 km/h Napęd Manetka Shimano Deore M5130, 10-rzędowa Przerzutka tylna Shimano Deore M5130 Korba rozmiar: M ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości rozmiar: L, XL ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia ProWheel 40T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta Shimano LG400, 11-43, 10-rzędowa Łańcuch Shimano LG500, 9/10/11 biegów Pedał antypoślizgowe pedały z odblaskami Maks. Wielkość zębatki 1x: 48T części Siodełko Bontrager Commuter Comp Sztyca rozmiar: M Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 330 mm rozmiar: L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 400 mm Kierownica Stopowa o niskim profilu, 31,8 mm, wznios 25 mm, gięcie wsteczne 11 poziomów, szerokość 690 mm Chwyty Bontrager XR Endurance Elite Wspornik kierownicy rozmiar: M Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 80 mm długości rozmiar: L Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 90 mm długości wymiar: XL Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 100 mm długości Hamulec Hydrauliczny hamulec tarczowy Shimano MT401 / MT420, tarcza 180 mm Tarcza hamulcowa rozmiar: M, L, XL Shimano RT30, 203 mm z mocowaniem centerlock rozmiar: M, L, XL Shimano EM300, 180 mm z mocowaniem centerlock wymiar tarczy Maksymalna średnica tarczy: 180 mm z przodu i z tyłu Akcesoria Oświetlenie wymiar: M, L, XL Spanninga SOLO dla roweru elektrycznego wymiar: M, L, XL Herrmans H-Black MR8-E, 180 Lu...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek allant plus 6 2023 galactic grey m
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 14 780,22 zł
Najwyższa cena 14 780,22 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii cen pozwala Ci na analizę wartości produktu w czasie.

Nie udało się pozyskać historycznych danych cenowych dla produktu Trek allant plus 6 2023 galactic grey m. Spróbuj proszę ponownie później.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla nas niezwykle ważna! Wyślij swoją recenzję tego produktu.

Na chwilę obecną brak recenzji Trek allant plus 6 2023 galactic grey m. Bądź pierwszym, który dodaje opinię!

Znalezione oferty

W cenach ofert dla Trek allant plus 6 2023 galactic grey m Trek, prezentowanych na poniższej liście, nie uwzględniono ewentualnych kosztów dostarczenia towaru. Zanim wybierzesz, gdzie dokonać zakupu, koniecznie zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i uwzględnij warunki dostawy. Odświeżanie katalogu sklepów z ofertami ma miejsce co kilka / kilkanaście minut.

  • Trek allant plus 6 2023 galactic grey m (oferta z Goodsport.pl)

    Trek allant plus 6 2023 galactic grey m Sklep on-line
    ★★★★★
    14 780,22 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...