Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek
Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek
Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek

Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek

4 299,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę ma Goodsport.pl: 4 299,00 zł

Przeszukaliśmy całą bazę sklepów on-line w naszej bazie aby odnaleźć najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 4 299,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 4 299,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek

Trek Verve 2 Equipped to rower hybrydowy zaprojektowany z myślą o wygodnych dojazdach do pracy, a także wygodzie w trakcie dojazdów do pracy, przejażdżek i jazdy fitnessowej. Został wyekwipowany w dużo dogłębnie przemyślanych opcji usprawniających i uprzyjemniających jazdę, takich jak amortyzowany widelec i sztyca oraz błotniki, oświetlenie i bagażnik tylny kompatybilny z MIK. Trek Verve 2 Equipped jest dla Ciebie, jeśli... Ci potrzeba roweru hybrydowego, w którym nie zapomniano o zapewniających wygodę detalach, takich jak amortyzowany widelec i sztyca, wielki zakres przełożeń upraszczających pokonywanie wzniesień, a także o akcesoriach, takich jak bagażnik, błotniki i światła. Użyte technologie Lekka rama aluminiowa, bezawaryjny 9-biegowy napęd Shimano CUES, konkretne hydrauliczne hamulce tarczowe, dostosowywany wspornik kierownicy, wyściełane siodełko, poręczne chwyty, obfite rozszerzające stabilność opony 40c z elementami odblaskowymi, wygładzający nierówności nawierzchni widelec amortyzowany i sztyca, przednie i tylne lampki zasilane 3-watową piastą z prądnicą, a także geometria zezwalająca utrzymywać komfortową, wyprostowaną pozycję w trakcie jazdy. W dodatku, został wyposażony we wszystko, czego Ci potrzeba do jazdy, tj. Błotniki, światła, nóżkę, zapięcie i bagażnik tylny kompatybilny z MIK. Jaki jest Verve? Verve 2 Equipped to komfortowy rower hybrydowy z hydraulicznymi hamulcami tarczowymi oraz wytrzymałym i lekkim napędem Shimano CUES, który wytrzyma niezliczone wręcz kilometry. Użytkownicy wprost pokochają wygładzający nierówności nawierzchni amortyzowany widelec i sztycę oraz poręczne akcesoria, które ułatwią i uprzyjemnią każdą jazdę. Dlaczego pokochasz Treka Verve? Rower ten dużo detali konstrukcyjnych zasadniczo rozszerzających wygodę, takich jak amortyzowany widelec i sztyca i regulowany wspornik kierownicy Dzięki dołączonym w zestawie akcesoriom, takim jak błotniki, światła, zapięcie i bagażnik tylny MIK, rower jest od razu gotowy do jazdy Piasta z prądnicą zagwarantuje zasilanie oświetlenia przedniego i tylnego, dzięki czemu możesz po prostu wsiąść i jechać Verve cechuje geometria pozwalająca utrzymać wyprostowaną sylwetkę, co zapewnia Ci idealną pozycję do podziwiania widoków Kiedy dodasz DuoTrap S, możesz sparować Verve ze smartfonem i przesłać dane z przejażdżki do swej ulubionej aplikacji fitness Specyfikacja techniczna* Rama Alpha Gold Aluminium, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, hamulce tarczowe flat mount, mocowania bagażnika i błotników, 135 x 5 mm z zaciskiem QR Widelec SR Suntour NEX, sprężyna, regulowane naprężenie wstępne, 50 mm skoku, 100 x 5 mm z zaciskiem QR Koła Piasta przednia Piasta z prądnicą Shimano 3,0 W Piasta tylna Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Opona Bontrager H2 Comp, pasek odblaskowy, stopka z drutu, 30 tpi, 700 x 40 mm Maks. Rozmiar opon 700 x 50 mm Napęd Manetka Shimano U4000, 9-rzędowa Przerzutka tylna Shimano CUES U4000 Korba ProWheel Pro ze stopu aluminium, stalowa zębatka narrow-wide 40T, 170 mm długości Wkład suportu Uszczelniane łożysko maszynowe, 68 mm Kaseta Shimano LINKGLIDE LG300, 11-46, 9-rzędowa Łańcuch Shimano LG500 Pedał antypoślizgowe pedały z odblaskami Maks. Wielkość zębatki 1x: 42T, 2x: 36/22 części Siodełko Selle Royal Loire Sztyca Stop aluminium, regulacja zawieszenia, 27,2 mm, 350 mm długości Kierownica Stop, obejma 31,8 mm, wznios 25 mm, szerokość 630 mm Chwyty Herrmans Clik, poręczne, z blokadą Wspornik kierownicy wymiar: M Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, dostosowywany wznios, zgodny z Blendr, 85 mm długości wymiar: L, XL, XXL Bontrager ze stopu aluminium, zacisk 31,8 mm, dostosowywany wznios, zgodny z Blendr, 105 mm długości Tarcza hamulcowa Shimano RT10, centerlock, 160 mm zestaw hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Tektro HD-M275 wymiar tarczy Maksymalna średnica tarczy: 160 mm z przodu i z tyłu Akcesoria Oświetlenie wymiar: M, L, XL, XXL Herrmans H-Trace ECO LED z prądnicą wymiar: M, L, XL, XXL Spanninga Brio, 15 luksów, lampa przednia LED Nóżka Mocowana z tyłu nóżka ze stopu aluminium Bagażnik Cargo Tylny bagażnik aluminiowy kompatybilny z MIK, maks. Ładowność 25 kg Błotnik rozmiar: M, L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, przód rozmiar: M, L, XL, XXL Plastikowe błotniki SKS, tył Waga Waga M - 17.20 kg / 37.92 lbs Ograniczenie wagowe Maksymalne obciążenie tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tablica rozmiarów rozmiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi M 165-175 cm 77-83 cm L 175-186 cm 82-88 cm XL 186-197 cm 87-93 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, kolorów, materiałów i cen. Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompaty...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 4 299,00 zł
Najwyższa cena 4 299,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja śledzenia historii zmian cen pozwala użytkownikowi na obserwację wartości produktu w czasie.

nie udało się nam pobrać archiwalnych danych cenowych dla produktu Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek. Proszę spróbuj ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Napisz, co o nim sądzisz.

Na chwilę obecną brak w systemie recenzji tego produktu. bądź pierwszą osobą, która dodaje opinię!

Znalezione oferty

Ewentualne koszty wysyłki dla Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek Trek nie zostały wkalkulowane w ceny prezentowanych poniżej ofert. Przed określeniem, gdzie dokonasz transakcji, zorientuj się w ocenach sklepu oraz nie zapomnij o doliczeniu ekstra kosztów jeśli istnieją. Katalog ofert jest regularnie odświeżana, co kilka minut.

  • Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Verve 2 equipped 2024 mulsanne blue l Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    4 299,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...