Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek
Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek
Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek

Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek

62 499,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował Goodsport.plw cenie 62 499,00 zł

Przejrzeliśmy całą bazę e-sklepów w bazie aby wyszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 62 499,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Przedstawiona kwota 62 499,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek

Trek Domane SLR 9 generacji 4 to nasz najkorzystniejszy ultralekki długodystansowy rower szosowy z włókna węglowego wyposażony w najwyższej klasy części wykonane do szybkiej i produktywnej jazdy. Uzyskujesz naszą najlepszą ramę z włókna węglowego OCLV z tylnym rozdzielaczem IsoSpeed, bezprzewodowy elektronicznie sterowany napęd Shimano Dura Ace Di2 dla dokładnej zmiany biegów i koła z włókna węglowego OCLV. W dodatku model ten ma łatwo dostępny schowek na potrzebne rzeczy do jazdy oraz uniwersalny prześwit na opony 38c, który pozwoli lekko sunąć po nierównych drogach i lekkim szutrze. Trek Domane SLR 9 generacji 4 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz mieć rower gwarantujący najlepsze osiągi na asfalcie, który nie cofnie się przed żadnym wyścigiem wytrzymałościowym i nie chcesz zadowolić się niczym gorszym. Szukasz najbardziej nowoczesnej długodystansowej ramy do rowerów szosowych z uzupełniającą korzyścią w postaci bezprzewodowego, elektronicznie sterowanego napędu Shimano Dura-Ace Di2, gwarantującego szybką i skrupulatną zmianę biegów w każdych warunkach. Użyte technologie Ultralekka i udoskonalona rama z widelcem z włókna węglowego OCLV kolekcji 800 z tylnym rozdzielaczem IsoSpeed, zintegrowanym wewnętrznym schowkiem i mocowaniami na górnej rurze. Ma bezprzewodowy, sterowany elektronicznie napęd 2x12 Shimano Dura-Ace Di2, mocne hamulce tarczowe flat mount, koła z włókna węglowego Aeolus Pro 37 i kierownicę Bontrager Pro IsoCore ograniczającą drgania z drogi o 20% względem typowej kierownicy z włókna węglowego. Jaki jest Domane? Nasza najwyższej klasy rama z włókna węglowego Domane i staranna zmiana przełożeń, którą daje wyłącznie bezprzewodowa grupa Shimano Dura-Ace. Otrzymujesz technikę, która zapewnia prawdziwą przewagę w zakresie komfortu, bezawaryjności i szybkości w trakcie całodziennych przygód, jazdy w grupie lub długich wyścigów. Dlaczego pokochasz Treka Domane SLR 9 gustowna, w pełni nowa rama z włókna węglowego OCLV kolekcji 800 oszczędza wagę i gwarantuje większą szybkość swobodną dzięki zaktualizowanym kształtom rur Kammtail. Najwyższej jakości napęd Dura-Ace Di2 producenta Shimano zagwarantuje bezbłędne i wyraźne zmiany biegów, których Ci trzeba, zachowując przy tym niską wagę. Wygładzający trasę tylny rozdzielacz IsoSpeed pochłania męczące nierówności na drodze, by zapewnić komfort podczas najdłuższych przejazdów i najcięższych dni wyścigu. Stylowy wewnętrzny schowek zagwarantuje wszechstronne miejsce do przechowywania narzędzi i sprzętu, a mocowania na górnej rurze pozwalają schludnie zamocować torbę na całodzienne przygody. Dane techniczne* Rama Włókno węglowe OCLV serii 800, rozdzielacz IsoSpeed, zintegrowany schowek, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie przewodów, napinacz łańcucha 3S, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 142 x 12 mm Widelec Domane SLR z włókna węglowego, zwężana karbonowa rura sterowa, wewnętrzne prowadzenie przewodów hamulca, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, haki z włókna węglowego, oś przelotowa 12 x 100 mm dobranie ramy Endurance Koła Koło przednie Bontrager Aeolus RSL 37, włókno węglowe OCLV, dopasowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 37 mm, oś przelotowa 100x12 mm Koło tylne Bontrager Aeolus RSL 37, włókno węglowe OCLV, przypasowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, głębokość obręczy 37 mm, bębenek piasty Shimano 11/12, oś przelotowa 142x12 mm Zacisk przedni Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Opona Bontrager R3 Hard-Case Lite, dostosowana do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, stopka z aramidu, 120 tpi, 700x32c komponent opony Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Taśma na obręcz Taśma do obręczy Bontrager Aeolus XXX Maks. Rozmiar opon 38c bez błotników, 35c z błotnikami Napęd Manetka Shimano Dura-Ace R9270 Di2, 12-biegowe Przerzutka przednia Shimano Dura-Ace R9250 Di2, zintegrowana, tylne widełki Przerzutka tylna Shimano Dura-Ace R9250 Di2 Korba rozmiar: 47 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 165 mm długości wymiar: 50, 52 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 170 mm długości wymiar: 54, 56 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 172,5 mm długości wymiar: 58, 60, 62 Shimano Dura-Ace R9200, 50/34, 175 mm długości Wkład suportu Praxis, gwintowany T47, wewnętrzne łożyska Kaseta Shimano Dura-Ace R9200, 11-34, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Dura-Ace/XTR M9100, 12-biegowa Maks. Wielkość zębatki 2x: 52/36 komponenty Siodełko wymiar: 47, 50, 52 Bontrager P3 Pro, krótki nos, 155 mm szerokości rozmiar: 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager P3 Pro, niedługi nos, 145 mm szerokości Sztyca rozmiar: 47, 50, 52, 54, 56 Sztyca Domane z włókna węglowego, formowanie KVF, offset 20 mm, długość 280 mm wymiar: 58, 60, 62 Sztyca Domane z włókna węglowego, formowanie KVF, offset 20 mm, długość 320 mm Kierownica rozmiar: 47 Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 38 cm wymiar: 50, 52 Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 40 cm rozmiar: 54, 56 Bontr...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 62 499,00 zł
Najwyższa cena 62 499,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala Ci podejmować świadome decyzje zakupowe.

Na tę chwilę nie mamy danych archiwalnych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Masz ten produkt? Daj nam znać, co o nim sądzisz.

Nie znaleźliśmy żadnych opinii dla Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek. Niech Twoja opinia będzie pierwszą!

Znalezione oferty

Do kwot pokazanych niżej dla Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek Trek nie wliczono ewentualnych kosztów dostawy / wysyłki. Zanim podejmiesz decyzję, gdzie dokonać zakupu, zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i uwzględnij warunki dostawy. Co kilkanaście minut następuje aktualizacja listy ofert.

  • Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Domane slr 9 2024 gen 4 trek black 54cm Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    62 499,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...