Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek
Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek
Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek

Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek

12 499,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą ofertę przygotował Goodsport.plw cenie 12 499,00 zł

Przejrzeliśmy dużą ilość sklepów internetowych w naszej bazie aby odnaleźć świetną ofertę specjalnie dla Ciebie. Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 12 499,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana kwota 12 499,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek

Trek Powerfly 4 625 to nasz najbardziej przystępny cenowo elektryczny rower górski, który wzbogaciliśmy o pojemniejszy akumulator 625 Wh. Oczywiście, nadal dostajesz prosty w obsłudze system ze zintegrowanym wymiennym akumulatorem (RIB), który w szczególnie prosty sposób zdemontujesz i zamontujesz ponownie, a do tego też inne części, dzięki którym Powerfly 4 to nadzwyczajny sposób na wejście w świat radości z jazdy na rowerze wyposażonym w funkcję wspomagania pedałowania, równocześnie w trakcie przejażdżek po drogach, jak i w terenie. Trek Powerfly 4 625 jest dla Ciebie, jeśli... Wierzysz w rewolucję rowerów elektrycznych i chcesz skuteczności, a także wszechstronności roweru górskiego w cenie, która nie przypomina ceny samochodu, z którego chcesz mniej korzystać. Marzysz o jeszcze obszerniejszych i bardziej emocjonujących przygodach w terenie, wiedząc nieprzeciętnie, że e-MTB jest najlepszym sposobem na realizację tych marzeń. Użyte technologie Wytrzymała,równocześnie wyszukana rama aluminiowa z kompletnie zaimplementowanym akumulatorem 625 Wh, silnik Bosch Performance CX (250 W, 85 Nm) wspomagający do prędkości 25 km/h, wyświetlacz Bosch Intuvia z manetką LED, napęd 1x9 Shimano CUES i widelec amortyzowany z blokadą. Na dodatek, dzięki Smart Wheel Sizing dobierzesz koła wspaniale dopasowane do Twoich wymiarów — 29-calowe koła do większych ram albo 27,5-calowe do mniejszych. Jaki jest Powerfly? Model ten zezwala na pokonywanie obszerniejszych odległości na akumulatorze charakterystyczny model Powerfly 4, dzięki temu nigdy nie będziesz narzekać na brak frajdy. Dlaczego pokochasz Treka Powerfly 5 Powerfly Gen 4 wykorzystuje inteligentny system Bosch z manetką LED łączącą się bezprzewodowo z aplikacją Bosch eBike Flow w celu pobierania aktualizacji, regulacji silnika i innych funkcji System ze zintegrowanym wymiennym akumulatorem (RIB, ang. Removable Integrated Battery) przystępny wyłącznie w rowerach Trek wygląda wyśmienicie i jest wyjątkowo przychylny dla użytkownika: broni akumulator dzięki zamknięciu go w ramie, zezwala na jego wyjęcie łatwo bez wykorzystania narzędzi, a w dodatku pozwala zamontować koszyk na bidon Kontroler Intuvia oferuje funkcję wspomagania prowadzenia Walk Assist i inteligentny tryb e-MTB, który samoczynnie dostosowuje odpowiednią moc do terenu Ma zewnętrzny port ładowania, który umożliwia proste ładowanie na rowerze i po demontażu akumulatora Swój rower Powerfly możesz także wzbogacić o uzupełniające wyposażenie, takie jak bagażnik i błotniki, a zainstalowane fabrycznie okablowanie zezwala na proste podłączenie oświetlenia zasilanego poprzez silnik Specyfikacja techniczna* Rama wymiar: XS, S Alpha Platinum Aluminium, zakrzywiona rura górna, zintegrowany wymienny akumulator RIB (z ang. Removable Integrated Battery), zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów Control Freak, osłona Motor Armor, Boost148, oś przelotowa 12 mm wymiar: M, L, XL Alpha Platinum Aluminium, zintegrowany wymienny akumulator RIB (ang. Removable Integrated Battery), zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linek Control Freak, osłona Motor Armor, Boost148, oś przelotowa 12 mm Widelec wymiar: XS SR Suntour XCM 34, sprężyna, wstępne naprężenie, zwężana rura sterowa, blokada, przesunięcie 44 mm, Boost110, oś przelotowa 15 mm, 80mm skoku wymiar: S, M, L, XL SR Suntour XCM 34, sprężyna, wstępne naprężenie, zwężana rura sterowa, blokada, przesunięcie 44 mm, Boost110, oś przelotowa 15 mm, 120 mm skoku Maks. Kompatybilny skok widelca 120mm (526mm od osi do korony), w rozmiarach XS: 80mm (492mm od osi do korony) Koła Piasta przednia Shimano TC500 ze stopu aluminium, centerlock, niesprężysta oś przelotowa 110 x 15 mm Piasta tylna Shimano TC500 ze stopu aluminium, centerlock, niesprężysta oś przelotowa 148 x 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch ze sztywną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 32 otwory, szerokość 20 mm, zawór Presta Opona wymiar: XS, S Bontrager XR3 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 27.5 x 2,35" wymiar: XS, S Bontrager XR3 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 27,5 x 2,35" rozmiar: M, L, XL Bontrager XR3 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 29 x 2,30" rozmiar: M, L, XL Bontrager XR3 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 29 x 2,30" Maks. Wymiar opon Rama: 29 x 2,60" lub 27,5 x 2,8" (XS i S: 27,5 x 2,60"), Widelec: Patrz dane producenta System elektryczny Bateria Bosch PowerTube 625 Wh, system inteligentny Ładowarka Bosch standard 2 A, 230 V, system inteligentny Sterownik Bosch Intuvia 100, system inteligentny Komputer Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line CX, system inteligentny, magnezowa pokrywa silnika, 85 Nm Napęd Manetka Shimano U4000, 9-rzędowa Przerzutka tylna Shimano CUES U4000 Korba FSA Bosch CK-220, zębatka 36T, 165 mm długości Zębatka przednia FSA, 36T, stal Kaseta Shimano LINKGLIDE LG300, 11-46, 9-rzędowa Łańcuch Shimano LG500, 9/10/11 biegów Pedał VP-536 nylonowe, platformowe Maks. Wielkość zębatki 1x: 38T części Siodełko Bontrager Commuter Comp...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 12 499,00 zł
Najwyższa cena 12 499,00 zł
W bazie od 29.05.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii cen pozwala użytkownikowi na obserwację wartości produktu na przestrzeni czasu.

Na chwilę obecną nie posiadamy danych archiwalnych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Kupiłeś ten produkt? Powiedz innym, co o nim myślisz.

Nie mamy w systemie jeszcze opinii na temat Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek. Czy chciałbyś przesłać pierwszą opinię?

Znalezione oferty

Ceny ofert dla Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek Trek, które zostały przedstawione poniżej, nie zawierają potencjalnych kosztów wysyłki. Przed określeniem, gdzie zrealizujesz zakup, zorientuj się w ocenie firmy oraz dodaj do tego ewentualny koszt dostawy. Katalog propozycji jest okresowo aktualizowana co jakiś czas, około raz na kilkanaście minut.

  • Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek (idź do Goodsport.pl)

    Powerfly 4 2024 gen 4 dark aquatic xs(27,5) Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    12 499,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...