Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110
Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110
Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110

Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110

Ostatnia cena
207,12 zł

Informacje o ofercie

W tej chwili produkt Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110 pochodzący z kategorii kaski i ochraniacze nie znajduje się w żadnym sklepie w systemie BikeTOP. Cena, po której produkt był dostępny nabycia 207,12 zł została zapisania 26.04.2024. Sprawdź dostępność towaru w przyszłym terminie.

Zobacz opis produktu
  • Cechy:
  • Kaski i ochraniacze
  • kask
  • 50-55 cm
  • biały

Opis Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110

INMOLD TEC - Kaski Inmold są wytwarzane poprzez stopienie wewnętrznej skorupy pod zewnętrzną skorupą pod wysokim ciśnieniem. Dwie skorupy są połączone, dzięki temu kaski Inmold są wyjątkowo stabilne i niezwykle lekkie.

FLY NET - W celu ochrony przed ukąszeniami owadów przednie otwory wentylacyjne niektórych modeli są wyposażone w siateczkową podszewkę.

RUN SYSTEM ERGO FLEX + - Lekki, delikatny, ale wytrzymały. Ten system regulacji pozwala na znakomite przypasowanie kasku do głowy

Bezpieczeństwo:

  • powłoka: CERAMIC SHELL
  • Materiał: HI-EPS
  • konstrukcja: IN-MOLD TEC
  • CE EN 1078

Ergonomia:

  • Zapięcie: ERGOMATIC
  • Regulacja: RUN SYSTEM ERGO FLEX +
  • dostosowanie: CUSTOM FIT SYSTEM, Y-CLIP

Komfort:

  • Waga: 220 g
  • Otwory wentylacyjne: 15 AIR FLOW VENTS
  • Ochrona: SHIELD PROTECT, FLY NET

Opcjonalne:

  • Ochrona: RAIN COVER
  • Bezpieczeństwo: FLASH LIGHT
  • Komfort: ALPINA WINTER CAP KIDS


Kask nie posiada systemu MIPS.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110
Kategoria Kaski i ochraniacze
EAN 4003692303189
Rodzaj kask
Rozmiar kasku 50-55 cm
Kolor biały
Aktualnych ofert 0
Najniższa cena -
Najwyższa cena -
W bazie od 07.05.2021
Data aktualizacji 26.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu -

Historia cen

Funkcja monitorowania historii cen pozwoli Ci podejmować.

Bardzo nam przykro, obecnie brak dostępnych danych z historią cen produktu Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla nas niezwykle istotna! Dodaj recenzję tego produktu.

Jeszcze nikt nie ocenił Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110. BBądź pierwszy i powiedz co myslisz!

Znalezione oferty

W cenach ofert dla Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110 ALPINA, prezentowanych na poniższej liście, nie uwzględniono ewentualnych kosztów wysyłki. Zanim zdecydujesz, gdzie zrobić zakup, zapoznaj się z opiniami na temat sklepu i zapoznaj sie z warunkami dostawy. Co kilka - kilkanaście minut następuje aktualizacja listy ofert.

  • nie mamy w porównywarce ofert cenowych dla Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110. Zachęcamy do częstego przeglądania listy ofert.

Produkty powiązane

Brak produktów podobnych dla Kask rowerowy pico biel perłowa motyle połysk 50-55 new 2021 - a9761110

Inne w kategorii Kaski i ochraniacze

...