Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych
Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych
Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych

Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych

219,45 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma sporti.pl: 219,45 zł

Przeszukaliśmy bazę e-sklepów w naszym systemie aby odszukać najbardziej korzystną ofertę specjalnie dla Ciebie. Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych KMC z kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe kupisz w cenie 219,45 zł w sklepie sporti.pl. Kwota 219,45 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Łańcuchy i kasety rowerowe
  • KMC
  • łańcuch

Opis Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych

Łańcuch KMC X9 SL, niklowany, 114 ogniw, 6,6 mm, 9-rzędowy, drążone piny i płytki, Box

mistrzowski łańcuch do 9-rzędowych napędów z serii X spod skrzydeł KMC - jednego z największych producentów łańcuchów rowerowych.

Łańcuch tworzony z myślą o użytkownikach wszelkich rowerów.

wspaniale spełni oczekiwania w rowerach miejskich, szosowych, trekkingowych, a także MTB.

Dzięki zastosowaniu płytek zewnętrznych Double X-Bridge łańcuch dokładnie przeskakuje na kasecie.

Wersja SL charakteryzuje się drążonymi sworzniami i płytkami, co zwiększa niepodatność na rozciąganie i zmniejsza masę łańcucha.

W komplecie ze spinką z linii MissingLink asygnowaną do prędkiego i beznarzędziowego spięcia łańcucha.

Do rozpięcia pomocne będą trafne szczypce.

Producent: KMC

Model: KMC X9.93

wymiary: 1/2" x 11/128" 114 ogniw

Długość trzpienia: 6.6 mm

powłoka: nikiel, srebrna warstwa

Żywotność: 4/5 (w skali KMC)

Kolor: metaliczno-szary

Waga: ~ 259 g (przy 110 ogniwach)

KMC jest światowym liderem w tworzeniu łańcuchów rowerowych. To z ich fabryk pochodzą powszechnie znane łańcuchy Shimano: UG51, HG40, HG50, HG53 i HG73.

Poza łańcuchami dla Shimano, KMC produkuje łańcuchy rowerowe pod własną marką kolekcji "Z", "X" oraz "K" a także łańcuchy do motocykli, samochodów i dla przemysłu.

KMC formuje tylko łańcuchy dzięki temu całą swoją wiedzę i wciąż rosnące doświadczenie może przelać na każdą wyprodukowaną sztukę.

Najwyższa jakość i bezawaryjność są zawsze najważniejsze w KMC, wskutek czego sławne producenta rowerowe na całym świecie stosują łańcuchy KMC w swoich rowerach.

aktualnie KMC produkuje ponad 100 milionów łańcuchów rocznie.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych
Kategoria Łańcuchy i kasety rowerowe
Marka KMC
EAN 4715575890500
Rodzaj łańcuch
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 219,45 zł
Najwyższa cena 219,45 zł
W bazie od 28.08.2019
Data aktualizacji 23.04.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu sporti.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii cen pozwala Ci na porównanie wartości produktu w czasie.

Nie udało się pobrać historycznych danych na temat cen dla tego produktu. Spróbuj proszę ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Masz ten produkt? Daj znać innym, co o nim sądzisz.

Dla Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych nie zarejstrowaliśmy żadnych opinii.

Znalezione oferty

Do kwot pokazanych na poniższej liście dla Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych KMC nie doliczono ewentualnych kosztów dostawy. Przed określeniem, gdzie dokonasz zakupu, zorientuj się w ocenie firmy i dodaj do ceny ewentualny koszt dostarczenia. Katalog sklepów z ofertami jest stale aktualizowana co jakiś czas, około raz na kilka / kilkanaście minut.

  • Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych (w sklepie sporti.pl)

    Kmc x9sl łańcuch rowerowy 9-rzędowy, silver 114 ogniwa 2019 łańcuchy do rowerów elektrycznych Sklep on-line
    ★★★★★
    219,45 zł
    Kategoria w sklepie sporti.pl: Łańcuchy i kasety rowerowe KMC

Produkty powiązane

Inne w kategorii Łańcuchy i kasety rowerowe

...