Trek slash 7 2023 mercury l
Trek slash 7 2023 mercury l
Trek slash 7 2023 mercury l

Trek slash 7 2023 mercury l

12 999,00 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 12 999,00 zł

Przejrzeliśmy wiele sklepów online w bazie danych BikeTOP aby odnaleźć świetną ofertę dla Ciebie. Trek slash 7 2023 mercury l Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 12 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Kwota 12 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek slash 7 2023 mercury l

Trek Slash 7 2023 to prawidłowa maszyna do all-mountain stworzona do pokonywania singletracku z maksymalną prędkością. Ma porządną aluminiową ramę i efektywne zawieszenie, dzięki którym pokona zakręcone, trudne zjazdy jak żaden inny rower.

Trek Slash 7 2023 jest dla Ciebie, jeśli... All-mountain to Twoja kategoria i lubisz poskramiać strome zjazdy, a także wymagające rock gardeny. Szukasz roweru stworzonego do pokonywania najtrudniejszych tras z maksymalną mocą, w 100% zdolnego do zmierzenia się z zawodami enduro, lecz bez przyprawiającej o palpitacje ceny.

Użyte technologie Aluminiowa rama do ostrej jazdy z nawierconym suportem, podwójna osłona rury dolnej, Kock Block 2.0 i damper RockShox Deluxe Select+ o 160 mm skoku, a także amortyzator Yari RC o 170 mm skoku.

na dodatek, napęd 1x12 Shimano Deore/XT, mocne 4-tłoczkowe hamulce Shimano zezwalające zachować pewność w trakcie zjazdów, koła Line Comp 30 w pełni przypasowane do montażu bezdętkowego wraz z uszczelniaczem.

Jaki jest Slash? To może i najmocniej dostępny Slash w ofercie, ale nie myśl, że jeździ wolno z góry. Dostajesz ramę zbudowaną z myślą o wielodniowej ostrej jeździe z praktycznie przypasowanymi częściami, dzięki temu w kieszeni zostanie dość na opłaty startowe albo wyciągi.

Dlaczego pokochasz Trek Slash 7 2023 jednakowo korzystnie czuje się na trasie wyścigu i w dziczy—Slash to wyśmienity rower na zawody enduro, ale daje multum radości na trudniejszych szlakach szykowny schowek zaimplementowany w ramę umożliwia przechowywanie narzędzi i sprzętu Dodaliśmy drugą osłonę dolnej rury, aby lepiej chronić ramę w trakcie wwożenia roweru na górę świeże, demontowane zabezpieczenie Knock Block pozwala na szerszy zakres ruchu kierownicy, dzięki czemu broni linki i przewody bez uszczerbku na promieniu skrętu Szersza rura podsiodłowa, szersza sztyca podsiodłowa—sztyca o średnicy 34,9 mm jest mocniejsza, bardziej wytrzymała i porusza się szybciej w górę i w dół informacje techniczne Rama Alpha Platinum Aluminium, zastosowany schowek, zwężana główka ramy, Knock Block 2.0, wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów Control Freak, osłona rury dolnej, osłona transportowa, wkręcany suport, ISCG 05, sztyca podsiodłowa 34,9 mm, łącznik wahacza ze stopu magnezu, Mino Link, ABP, Boost148, 160 mm skoku Widelec RockShox Yari RC, sprężyna DebonAir, tłumik Motion Control RC, zwężana rura sterowa, przesunięcie 42 mm, Boost110, oś 15 mm Maxle Stealth, 170 mm skoku Amortyzator RockShox Deluxe Select+ RT, 230 mm x 62,5 mm Maks.

kompatybilny skok widelca 180 mm (596 mm od osi do korony) Koła Piasta przednia Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza na 6 śrub, Boost110, oś przelotowa 15 mm Piasta tylna Bontrager ze stopu aluminium, uszczelniane łożyska, na 6 śrub, Rapid Drive 108, bębenek Shimano MicroSpline, Boost148, oś przelotowa 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Line Comp 30, dostosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, zawór Presta Opona Bontrager XR5 Team Issue, przystosowana do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, stopka z aramidu, 120 tpi, 29 x 2,50" Maks.

rozmiar opon Rama: 29 x 2,50" Widelec: Patrz specyfikacja producenta Napęd Manetka Shimano SLX M7100, 12-biegowa Przerzutka tylna Shimano XT M8100, długi wózek Kaseta Shimano Deore M6100, 10-51, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Deore M6100 Maks.

wielkość zębatki Maks.: 34T, Min. 28T elementy Siodełko Bontrager Arvada, drążone szyny chromo-molibdenowe, szerokość 138 mm Sztyca wymiar: S TranzX JD-YSI-22PLQ, 100 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 34,9 mm, 346 mm długości wymiar: M, ML TranzX JD-YSI-22PLQ, 150 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 34,9 mm, 454 mm długości rozmiar: L, XL TranzX JD-YSI-22PLQ, 170 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 34,9 mm, 497 mm długości Kierownica Bontrager Line, ze stopu aluminium, 35 mm, wznios 27,5 mm, szerokość 820 mm Chwyty Bontrager XR Trail Elite, nylonowe z obejmą Wspornik kierownicy Bontrager Elite, 35 mm, 0 poziomów, 35 mm długości wymiar tarczy Maks.

średnice tarcz hamulcowych: Przód zgodnie ze specyfikacją producenta widelca, 200 mm z tyłu Waga Waga wymiaru M - 15.50 kg / 34.18 lbs Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg.

tabela wymiarów rozmiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi S 153-166 cm 72-79 cm M 161-172 cm 76-81 cm M/L 168-179 cm 77-84 cm L 177-188 cm 83-88 cm XL 186-196 cm 87-92 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, barw, tworzyw i cen.

Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompatybilnymi w dowolnej chwili, bez wcześniejszego powiadomienia. Wyznaczone ceny są sugerowanymi cenami detalicznymi producenta.

Masy rowerów i ram zostały przekazane...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek slash 7 2023 mercury l
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 12 999,00 zł
Najwyższa cena 12 999,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii zmian cen pozwala na porównanie wartości produktu na przestrzeni czasu.

Przepraszamy, obecnie nie ma dostępnych danych z historią cen produktu Trek slash 7 2023 mercury l.

Recenzje / opinie

Twoja opinia jest dla innych istotna! Dodaj swoją recenzję tego produktu.

Nie mamy w systemie jeszcze opinii na temat tego produktu. Czy chciałbyś przesłać pierwszą opinię?

Znalezione oferty

Ceny propozycji dla Trek slash 7 2023 mercury l Trek, które zostały przedstawione poniżej, nie zawierają potencjalnych kosztów wysyłki. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Odświeżanie listy propozycji cenowych ma miejsce co kilkanaście minut.

  • Trek slash 7 2023 mercury l (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek slash 7 2023 mercury l Sklep on-line
    ★★★★★
    12 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...