Fx plus 2 2023 viper red s Trek
Fx plus 2 2023 viper red s Trek
Fx plus 2 2023 viper red s Trek

Fx plus 2 2023 viper red s Trek

8 999,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował Goodsport.pl: 8 999,00 zł

Przejrzeliśmy całą bazę e-sklepów w systemie BikeTOP aby odnaleźć najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Fx plus 2 2023 viper red s Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 8 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona cena 8 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Fx plus 2 2023 viper red s Trek

FX+ 2 to lekki miejski rower elektryczny, dzięki któremu codzienne przejażdżki są szybsze i dają więcej frajdy. Ma instynktowny system wspomagania pedałowania, który daje uczucie naturalnej jazdy i powoduje, iż wycieczki po mieście są jeszcze bardziej ekscytujące, a podjazdy to pestka. Przydatne akcesoria, takie jak bagażnik i błotniki, umożliwiają jego wykorzystywanie w każdych warunkach. Trek FX Plus 2 2023 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz lekkiego, prostego w użyciu miejskiego e-roweru, który doda Ci trochę mocy w trakcie codziennych sprawunków, dojazdów do pracy czy przejażdżek po mieście. Użyte technologie Lekka aluminiowa rama i widelec, system wspomagania pedałowania przystępny tylko u Treka, z silnikiem w piaście (250 W, 40 Nm) gwarantującym wsparcie nawet do 25 km/h, i akumulator 250 Wh zezwalający przejechać nawet 55 km na jednym doładowaniu. Do tego prędkie koła 700c, prędko rozpędzające się,zrównoważone opony 40c z odblaskami bocznymi, niezawodny 9-biegowy napęd Shimano, hydrauliczne hamulce tarczowe, zintegrowane światła zasilane akumulatorem, bagażnik tylny kompatybilny z MIK, błotniki i nóżka. Jaki jest FX Plus? Wszechstronność i pewność FX z elektrycznym dodatkiem mocy, który pozwoli Ci pojechać jeszcze dalej! FX+ ma także gotowe do jazdy akcesoria, takie jak bagażnik i błotniki, dzięki którym dojazdy do pracy i sprawunki na mieście stają się łatwiejsze. Dlaczego pokochasz Treka FX Plus 2 2023 To nasz najlżejszy miejski e-rower, który łatwiej jest zaparkować i lżej wnosić po schodach System wspomagania pedałowania ma silnik w piaście, który daje uczucie naturalnej jazdy, i LED-owy sterownik, wskazujący bieżące ustawienie wspomagania Dzięki załączonym w pakiecie akcesoriom, takim jak błotniki, światła i bagażnik tylny kompatybilny z MIK, rower jest od razu gotowy do jazdy Pojedź dwa razy dalej dzięki akumulatorowi Range Extender 250 Wh typu plug-and-play, którego można przymocować do ramy, korzystając z uchwytu na bidon dane technologiczne* Rama rozmiar: S Alpha Gold Aluminium, wewnętrzne prowadzenie linek, wewnętrzny akumulator, mocowania bagażnika i błotników, hamulce tarczowe post mount, mocowanie podpórki, rozstaw O.L.D piasty z silnikiem 144,5 mm rozmiar: M, L, XL Alpha Gold Aluminium, wewnętrzne prowadzenie przewodów, wewnętrzny akumulator, mocowania bagażnika i błotników, hamulce tarczowe Flat Mount, mocowanie podpórki, rozstaw O.L.D. Piasty z silnikiem 144,5 mm Widelec FX+ alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm bolt-on skewer Koła Piasta przednia Formula DC-20, ze stopu aluminium, pod tarczę na 6 śrub, 5 x 100 mm QR Piasta tylna Silnik napędu w piacie G2 Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 36 otwory, szerokość 20 mm, wentyl Presta Opona Bontrager H2 Comp, pasek odblaskowy, stopka z drutu, 30 tpi, 700 x 40c Maks. Wymiar opon 50c bez błotników, 45c z błotnikami Napęd Manetka Shimano Altus M2010, 9-biegowa Przerzutka tylna Shimano Altus M2000, długi wózek Korba rozmiar: S, M ProWheel Pro ze stopu aluminium, stalowa zębatka narrow-wide 42T, 170 mm długości rozmiar: L, XL ProWheel Pro ze stopu aluminium, stalowa zębatka narrow-wide 42T, 175 mm długości Wkład suportu czujnik momentu obrotowego, gwintowany T47, oś 122,5 mm Kaseta Shimano HG200, 11-36, 9-rzędowa Łańcuch KMC E9S, 9-rzędowy Pedały VPE-857 Maks. Wielkość zębatki 42T części Siodełko Bontrager Sport Sztyca wymiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 330 mm rozmiar: L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,6 mm, przesunięcie 12 mm, długość 400 mm Kierownica wymiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 600 mm wymiar: L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 660 mm Chwyty Bontrager XR Endurance Comp, z obejmą Wspornik kierownicy rozmiar: S, M Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm zacisk, zgodny z Blendr, 7 stopni, 90 mm długości wymiar: L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm zacisk, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 100 mm długości Tarcza hamulcowa Shimano RT26, na 6 śrub, 160 mm komplet hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Promax DSK-927, flat mount, tarcza 160 mm wymiar tarczy Maksymalna średnica tarczy: 160 mm Akcesoria Bateria 250 Wh Ładowarka 2 A, wyjście 42 V, wejście 100-240 V AC Sterownik ekran Bluetooth Oświetlenie wymiar: S, M, L, XL Herrmans MR4, dioda 120 lumenów wymiar: S, M, L, XL Spanninga Solo Nóżka Pletscher Comp 18 Błotnik Plastikowe błotniki SKS Waga Waga dla wymiaru M - 17.69 kg / 38.99 lbs Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabela wymiarów rozmiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi S 155-165 cm 72-28 cm M 165-175 cm 77-83 cm L 175-186 cm 82-88 cm XL 186-197 cm 87-93 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, spe...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Fx plus 2 2023 viper red s Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 8 999,00 zł
Najwyższa cena 8 999,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii cen pozwala użytkownikowi na analizę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Obecnie nie posiadamy historycznych danych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Jeszcze nikt nie ocenił tego produktu. Nie czekaj, bBądź pierwszy i powiedz co myslisz!

Znalezione oferty

Prezentowane poniżej ceny dla produktu Fx plus 2 2023 viper red s Trek Trek nie wliczają w siebie kosztów związanych z przesyłką. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Aktualizacja katalogu ofert następuje co kilkanaście minut.

  • Fx plus 2 2023 viper red s Trek (idź do Goodsport.pl)

    Fx plus 2 2023 viper red s Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    8 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...