Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L
Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L
Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L

Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L

11 999,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma Goodsport.pl: 11 999,00 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów internetowych w bazie danych aby odszukać najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 11 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Przedstawiona cena 11 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L

FX Sport 5 to rower do fitnessu z włókna węglowego dla kogoś, kto szuka połączenia lekkiej szosówki z komfortem i kontrolą płaskiej kierownicy. Ma usprawniony, wysokiej jakości napęd, hydrauliczne hamulce tarczowe i dostosowane do montażu bezdętkowego obręcze, dzięki czemu idealnie się sprawdza równocześnie w trakcie indywidualnych ćwiczeń, jak i szybkich przejażdżek grupowych. Trek FX Sport 5 2024 jest dla Ciebie, jeśli... Chcesz nabijać kilometry i wolisz płaską kierownicę niżeli baranka, z którym sprzedawana jest większość szosówek. Przypisujesz takie samo znaczenie do komfortu i osiągów, i chcesz, by Twój rower rozwijał się wraz z Twoimi postępami w zakresie szybkości i dystansu. Użyte technologie Lekka rama i widelec z włókna węglowego OCLV serii 400, napęd 1x Shimano GRX/SLX z kasetą o szerokim zakresie przełożeń, hydrauliczne hamulce tarczowe, ukryte mocowania błotników, lekkie koła dostosowane do konstrukcji bezdętkowego Bontrager, znaczne i momentalnie rozpędzające się opony na szuter Bontrager GR1 Expert oraz pochłaniająca wibracje kierownica z ergonomicznymi chwytami. Jaki jest Trek FX Sport 5? Ma lekką i szybką ramę z włókna węglowego wyposażoną w wysokiej klasy części, które zniosą mocne trasy, w tym usprawniony napęd 1x Shimano GRX/SLX. Dlaczego pokochasz Treka FX Sport 5: Osiągi progresywnej szosówki z włókna węglowego połączone z komfortem i kontrolą płaskiej kierownicy Napęd 1x gwarantuje połączenie szerokiego zakresu przełożeń z prostotą obsługi pojedynczą manetką Lewa wolna miłośniku szosy! Ten rower do fitnessu bez problemu poradzi sobie z prędkimi przejażdżkami grupowymi Uzupełnienie o błotniki, lampki i inne akcesoria to żaden problem! informacje techniczne* Rama Włókno węglowe OCLV linii 400, wewnętrzne prowadzenie przewodów, napinacz łańcucha 3S, zgodność z DuoTrap S, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, oś ThruSkew 135 x 5 mm Widelec Carbon, hidden fender mounts, flat mount disc, 5x100mm thru-skew Koła Piasta przednia Formula CL-51 ze stopu aluminium, 100 x 5 mm QR Piasta tylna Formula CL-52 ze stopu aluminium, 135 x 5 mm QR Obręcz Bontrager Paradigm, dostosowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, 32 otwory, 21 mm szerokości, zawór Presta Opona Bontrager GR1 Expert, stopka z drutu, 60 tpi, 700x40c Maks. Rozmiar opon 42c bez błotników, 40c z błotnikami Napęd Manetka Shimano RS700, 11-biegowa Przerzutka tylna Shimano GRX RX812, długi wózek, maks. Zębatka 42T Korba wymiar: XS, S Shimano GRX RX600, zębatka 40T, 170 mm długości wymiar: M, L, XL Shimano GRX RX600, zębatka 40T, 175 mm długości Wkład suportu Shimano RS500, 86 mm, PressFit Kaseta Shimano SLX M7000, 11-42, 11-rzędowa Łańcuch Shimano 105 HG601, 11-rzędowy Pedały VPE-993T Maks. Wielkość zębatki 42T części Siodełko Bontrager Montrose Comp, szyny stalowe, szerokość 138 mm Sztyca Bontrager Comp, ze stopu aluminium 6061, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm, 330 mm długości Kierownica wymiar: XS, S Bontrager Satellite Plus IsoZone, stop aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, 600 mm szerokości rozmiar: M, L, XL Bontrager Satellite Plus IsoZone, stop aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, 660 mm szerokości Chwyty Bontrager Satellite IsoZone Plus, z obejmą, poręczne Wspornik kierownicy rozmiar: XS Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 90 mm długości rozmiar: S, M Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 100 mm długości rozmiar: L, XL Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 110 mm długości Hamulce Hydrauliczne hamulce tarczowe Shimano, dźwignia MT201, zacisk UR300 Tarcza hamulcowa Shimano RT10, centerlock, 160 mm wymiar tarczy Maksymalna średnica tarczy: 160 mm Waga Waga M - 10.10 kg / 22.27 lbs Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabelka wymiarów wymiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi XS 147-155 cm 69-73 cm S 155-165 cm 72-78 cm M 165-175 cm 77-83 cm L 175-186 cm 82-88 cm XL 186-197 cm 87-93 cm XXL 197-203 cm 92-95 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, kolorów, materiałów i cen. Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompatybilnymi w dowolnej chwili, bez wcześniejszego powiadomienia. Wyznaczone ceny są rekomendowanymi cenami detalicznymi producenta. Masy rowerów i ram zostały przekazane dla pomalowanych ram w wersji przedprodukcyjnej w momencie publikacji. Masy w finalnej wersji produkcyjnej mogą się różnić.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 11 999,00 zł
Najwyższa cena 11 999,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii zmian cen pozwala na porównanie wartości produktu na przestrzeni czasu.

Na chwilę obecną nie mamy historycznych danych dotyczących cen dla produktu Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla innych niezwykle istotna! Wyślij swoją recenzję produktu.

Nie mamy w bazie jeszcze opinii na temat tego produktu. Czy chciałbyś przesłać pierwszą opinię?

Znalezione oferty

Ceny prezentowanych poniżej ofert dla Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L Trek nie zawierają w sobie potencjalnych kosztów zapakowania i wysyłki Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Aktualizacja katalogu sklepów z ofertami odbywa się co kilka - kilkanaście minut.

  • Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek FX Sport 5 2024 Red Carbon Smoke L Sklep on-line
    ★★★★★
    11 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...