Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek
Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek
Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek

Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek

8 899,00 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma Goodsport.plw cenie 8 899,00 zł

Przejrzeliśmy wiele internetowych sklepów w naszym systemie aby odszukać najbardziej korzystną ofertę dla Ciebie. Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 8 899,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona wota 8 899,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek

Trek Emonda ALR 5 Disc to lekki i dynamiczny rower szosowy z zaawansowaną ramą aluminiową o wyglądzie i prowadzeniu porównywalnym ze wyraźnie droższymi rowerami karbonowymi. Wysokiej klasy osprzęt, bezawaryjny napęd Shimano 105 i solidne hydrauliczne hamulce tarczowe zatrzymujące rower w każdą pogodę, tworzą maszynę zapewniającą efektywność równocześnie w trakcie przejażdżek klubowych, jak i wyścigów. Trek Emonda ALR 5 jest dla Ciebie, jeśli... Zależy Ci na wszelkich zaletach najlżejszego w swej klasie roweru i przychylnej dla portfela ramie aluminiowej o dynamicznym wyglądzie, a także prowadzeniu porównywalnym wyłącznie z ramą karbonową. Chcesz też pewnego hamowania, które gwarantują hamulce tarczowe. Użyte technologie Ultralekka rama wykonana z Alpha Aluminium linii 300 z cieniowanymi rurami i technologią niewidocznych spawów Invisible Weld, widelec z włókna węglowego Émonda SL pochłaniający drgania spowodowane przez nawierzchnię, wewnętrzne prowadzenie przewodów w ramie i widelcu, pełny napęd 2x11 Shimano 105 gwarantujący bezawaryjne przerzucanie, potężne hydrauliczne hamulce tarczowe flat mount i koła przypasowane do zastosowania bezdętkowego. Jaka jest Emonda? ulepszona skuteczność hamulców tarczowych, progresywna rama aluminiowa o wyglądzie i parametrach ramy karbonowej oraz bezawaryjny napęd Shimano 105 sprawiają, że ten gotowy do wyścigów rower znamionuje się niesamowitą uniwersalnością. Dlaczego pokochasz Treka Emonde ALR 5 Nowa rama jest lżejsza i bardziej opływowa niż poprzednie modele ALR, a przewody są poprowadzone w jeszcze bardziej uporządkowany sposób Możesz zdobywać szczyty wzniesień z dużą szybkością, pokonywać zakręty jak na szynach i pewnie pędzić po zjazdach Hamulce tarczowe zapewniają lepszą sprawność hamowania, a także dodatkowy prześwit na szersze i jednostajniejsze opony Wykorzystuje tę samą geometrię, którą można znaleźć w wyścigowych rowerach Émonda, równocześnie gwarantując charakterystykę zdolną stanąć w szranki z o mnóstwo droższymi rowerami z włókna węglowego Wewnętrzne prowadzenie przewodów wydłuża okres ich eksploatacji i ulepsza wygląd roweru dane technologiczne Rama Ultralekkie Alpha Aluminium serii 300, technika niewidocznych spawów Invisible Weld, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie przewodów, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 142 x 12 mm Widelec Émonda ALR kompletnie z włókna węglowego, zwężana rura sterowa z włókna węglowego, wewnętrzne prowadzenie przewodów hamulca, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 12 x 100 mm dobranie ramy H1.5 Race Koła Piasta przednia Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza centerlock, oś przelotowa 100 x 12 mm Piasta tylna Bontrager ze stopu aluminium, z uszczelnianymi łożyskami maszynowymi, tarcza centerlock, bębenek Shimano 11-rzędowy, oś przelotowa 142 x 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Paradigm SL, przystosowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, 24 otwory, 21 mm szerokości, zawór presta Opona Bontrager R1 Hard-Case Lite, stopka z drutu, 60 tpi, 700x25c Maks. Wymiar opon 28c Napęd Manetka Shimano 105 R7020, 11-biegowa Przerzutka przednia Shimano 105 R7000, mocowana bezpośrednio Przerzutka tylna Shimano 105 R7000, niedługi wózek, maks. Zębatka 30T Korba wymiar: 47 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 165 mm długości rozmiar: 50, 52 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 170 mm długości rozmiar: 54, 56, 58 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 172,5 mm długości wymiar: 60, 62 Shimano 105 R7000, 50/34 (kompaktowa), 175 mm długości Wkład suportu Praxis, gwintowany T47, wewnętrzne łożyska Kaseta Shimano 105 R7000, 11-30, 11-rzędowa Łańcuch Shimano 105 HG601, 11-rzędowy Maks. Wielkość zębatki 1x: 48T, 2x: 53/39 części Siodełko rozmiar: 47, 50, 52 Bontrager P3 Verse Comp, szyny stalowe, szerokość 155 mm rozmiar: 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager P3 Verse Comp, szyny stalowe, szerokość 145 mm Sztyca rozmiar: 47 Bontrager Comp, ze stopu aluminium 6061, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm, 250 mm długości wymiar: 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 Bontrager Comp, ze stopu aluminium 6061, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm, 330 mm długości Kierownica wymiar: 47, 50 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 38 cm rozmiar: 52 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 40 cm rozmiar: 54, 56, 58 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 42 cm wymiar: 60, 62 Bontrager Comp VR-C, ze stopu aluminium, 31,8 mm, zasięg 100 mm, głębokość 124 mm, szerokość 44 cm Taśma na kierownicę Owijka Bontrager Supertack Perf Wspornik kierownicy wymiar: 47 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 70 mm długości rozmiar: 50 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 80 mm długości rozmiar: 52, 54 Bontrager Elite, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 90 mm długości wymiar: 56, 58 Bontrager Elite, 31,8...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 8 899,00 zł
Najwyższa cena 8 899,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność monitorowania historii zmian cen pozwala na ocenę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Nie udało nam się pobrać historycznych danych na temat cen dla tego produktu. Spróbuj proszę ponownie w późniejszym czasie.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym osobom i podziel się swoją opinią o produkcie.

Znalezione oferty

Ceny ofert dla Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek Trek, które zostały pokazane poniżej, nie obejmują ewentualnych kosztów dostawy. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Odświeżanie listy ofert następuje co kilka - kilkanaście minut.

  • Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Emonda alr 5 disc 2023 trek black 52cm Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    8 899,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...