Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek
Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek
Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek

Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek

6 799,00 zł

Specjalna okazja dla Ciebie!

Najlepszą propozycję ma Goodsport.pl: 6 799,00 zł

Przejrzeliśmy dużą ilość sklepów on-line w systemie aby odnaleźć najlepszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 6 799,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Wyświetlona cena 6 799,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek

Trek Roscoe 7 to hardtail dla rowerzystów, którzy chcą się rewelacyjnie bawić pędząc po singletrackach. 140 mm skoku amortyzatora, 29-calowe koła oraz napęd 1x12, czynią z niego znakomity rower dla szukających nieelastyczniaka na szlaki z progresywną geometrią. Trek Roscoe 7 jest dla Ciebie, jeśli... Zaczynasz przygodę z rowerami szlakowymi i chcesz dającego mnóstwo radości, komfortowego hardtaila, z innowacyjną geometrią z którym możesz jechać pewnie i zachować kontrolę, gdy szlak zrobi się trudny albo wybrać się na przejażdżkę ze znajomymi. Użyte technologie Lekka aluminiowa rama, prędkie koła 29-calowe z szerokimi i przyczepnymi oponami 2,6" i widelec RockShox Recon o skoku 140 mm z blokadą. W dodatku, wyposażony jest w bezawaryjny napęd Shimano 1x12 o szerokim zakresie przełożeń na podjazdy, mocne hydrauliczne hamulce tarczowe i sztycę dostosowywaną, która pozwala przenieść niżej masę na zjazdach, w zakrętach i w trakcie skoków. Jaki jest Roscoe? Jeżdżąc na Roscoe 7 będziesz się poprawnie bawić, niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz, czy jesteś doświadczonym riderem. Wytwarzany został pod kątem prostoty i wytrzymałości, dzięki temu możesz się skupić na korzystnej zabawie. Dlaczego pokochasz Roscoe? Koła 29-calowe z oponami o szerokości 2,6" zapewniają przyczepność, pewność i szybkość Dzięki sztycy dostosowywanej możesz w sekundę zmniejszyć siodełko, aby nie przeszkadzało w trakcie zjazdów Sprężynę powietrzną Solo Air zastosowaną w widelcu RockShox można łatwo dopasować do wagi rowerzysty i jest jednocześnie lżejsza standardowa Blokada widelca pozwala na tymczasowe zablokowanie zawieszenia, co ulepsza produktywność na płaskich odcinkach informacje technologiczne* Rama Alpha Gold Aluminium, zwężana główka ramy, wewnętrzne prowadzenie linki przerzutki i sztycy dostosowywanej, ISCG 05, gwintowany suport, Boost148 Widelec Size: XS RockShox Recon Silver RL, sprężyna SoloAir, tłumienie Motion Control, blokada, zwężana rura sterowa, przesunięcie 37 mm, Boost110, Maxle Stealth, 140 mm skoku Size: S, M, M/L, L, XL RockShox Recon Silver RL, sprężyna SoloAir, tłumienie Motion Control, blokada, zwężana rura sterowa, przesunięcie 42 mm, Boost110, Maxle Stealth, 140 mm skoku Maks. Kompatybilny skok widelca 150mm Koła Piasta przednia Shimano MT400, centerlock, Boost110, oś przelotowa 15 mm Piasta tylna Shimano MT510, centerlock, Boost148, oś przelotowa 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch z osią przelotową, zdejmowana dźwignia Obręcz Bontrager Line Comp 30, przypasowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, zawór Presta Szprychy 14 g, ze stali nierdzewnej Opona Size: XS Bontrager XR4 Team Issue, dostosowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, ściany boczne Inner Strength, stopka z aramidu, 120 tpi, 27,5 x 2,60" Size: S, M, M/L, L, XL Bontrager XR4 Team Issue, dostosowana do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, ściany boczne Inner Strength, stopka z aramidu, 120 tpi, 29 x 2,60" składnik opony Size: XS, S, M, M/L, L, XL Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Size: XS, S, M, M/L, L, XL Zawór Bontrager TLR, 50 mm Taśma na obręcz TLR Bontrager Maks. Rozmiar opon Rama: 29x2.60" (XS - 27.5x2.60") Napęd Manetka Shimano Deore M6100, 12-biegowa Przerzutka tylna Shimano Deore M6100, długi wózek Korba Size: XS, S, M, M/L, L Shimano MT511, zębatka 30T ze stali, Boost, 170 mm długości Size: XL Shimano MT511, zębatka 30T ze stali, Boost, 175 mm długości Wkład suportu Shimano SM-BB52, 73 mm, gwintowany z zewnętrznym łożyskiem Kaseta Shimano Deore M6100, 10-51, 12-rzędowa Łańcuch Shimano Deore M6100, 12-biegowa Pedał VP-536 nylonowe, platformowe Maks. Wielkość zębatki 52mm chainline: 32T, 55mm chainline: 34T elementy Siodełko Bontrager Arvada, szyny stalowe, szerokość 138 mm Sztyca Size: XS, S TranzX JD-YSP18, 100 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 361 mm długości Size: M TranzX JD-YSP18, 130 mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 425 mm długości Size: M/L, L, XL TranzX JD-YSP18, 150mm skoku, wewnętrzne prowadzenie linki, 31,6 mm, 445mm długości Kierownica Size: XS, S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 750 mm Size: M, M/L, L, XL Bontrager Rhythm Comp, ze stopu aluminium, 31,8 mm, wznios 15 mm, szerokość 780 mm Wspornik kierownicy Size: XS, S Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 35 mm długości Size: M, M/L, L, XL Bontrager ze stopu aluminium, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 50 mm długości Stery FSA IS-2, góra 1-1/8", dół 1,5" Hamulec Hydrauliczny hamulec tarczowy Shimano MT200 Tarcza hamulcowa Shimano RT10, centerlock, 180 mm Waga Waga rozmiaru M - 30.84 lbs / 13.99 kg (z uszczelniaczem TLR, bez dętek) Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabela rozmiarów wymiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi XS 137-155 cm 64-73 cm S 153-164 cm 72-78 cm M 161-172 cm 76-81 cm M/L 168-178 cm 77-84 cm L 177-187 cm 83-88 cm XL 186-195 cm 87-92 cm *Zastr...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 6 799,00 zł
Najwyższa cena 6 799,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala użytkownikowi na ocenę wartości produktu na przestrzeni czasu.

Na chwilę obecną nie posiadamy historycznych danych cenowych dla tego produktu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Opinia klientów jest dla nas ważna! Dodaj recenzję produktu.

Dla tego produktu nie mamy jeszcze żadnych recenzji.

Znalezione oferty

Ceny prezentowanych poniżej ofert dla Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek Trek nie zawierają w sobie ewentualnych kosztów pakowania i wysyłki Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Lista propozycji jest odświeżana raz na kilka - kilkanaście minut.

  • Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek (oferta z Goodsport.pl)

    Roscoe 7 2023 miami green/trek black xl Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    6 799,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...