Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek
Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek
Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek

Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek

56 999,00 zł

Wyjątkowa okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę przygotował Goodsport.pl: 56 999,00 zł

Przejrzeliśmy wiele internetowych sklepów w bazie danych BikeTOP aby odnaleźć najbardziej korzystną ofertę dla Ciebie. Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 56 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana cena 56 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek

Trek Rail 9.9 to nasz najkorzystniejszy elektryczny rower górski o długim skoku. Uzyskujesz wyjątkowo masywną ramę z włókna węglowego, niewiarygodnie gładko pracujące zawieszenie RockShox, najlepszy bezprzewodowy napęd sterowany elektronicznie SRAM, a także wydajny silnik Performance Line CX producenta Bosch z inteligentnym systemem, akumulatorem o ogromnym zasięgu i nową mini manetką. Nowy ekran kontrolera systemu jest niemalże zrównany z górną rurą, dzięki temu wygląda elegancko gdziekolwiek pojedziesz, a w trakcie ostrej jazdy nie przeszkadza. Trek Rail 9.9 jest właściwy dla Ciebie, jeśli... Nie chcesz oszczędzać na swych wrażeniach z e-MTB. Interesują Cię najszersze możliwości regulacji, najpłynniejsza praca, najdłuższy zasięg i najnowocześniejsza technika wspomagania na rynku. Lubisz możliwości regulacji i chcesz korzystać ze wszystkich unikatowych rozwiązań w inteligentnym systemie Bosch i z bezprzewodowej zmiany biegów. Użyte technologie udoskonalona rama z włókna węglowego OCLV Mountain o obszerniejszym rozstawie i rura sterowa i rura podsiodłowa o większej średnicy dla maksymalnej wytrzymałości. Akumulator 750 Wh o wyjątkowo długim zasięgu, widelec RockShox ZEB Ultimate o ogromnym zakresie regulacji, damper RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft oraz sterowany bezprzewodowo napęd SRAM X0 AXS. Dostajesz inteligentny system napędowy Performance Line CX producenta Bosch z nową mini manetką i wyświetlaczem kontrolera systemu z Bluetooth® wbudowanym w rurę górną i układ monitorowania ciśnienia AirWiz. Jaki jest Rail? Rail 9.9 – technika z najwyższej półki. Najkorzystniejszy widelec enduro RockShox, największy akumulator Bosch, płynna zmiana biegów X0 AXS, zmodernizowana rama i system monitorowania ciśnienia AirWiz, a także najnowsza technologia marki Bosch z inteligentnym systemem. Dlaczego pokochasz Treka Rail 9.9 X0 AXS Rail Gen 4 z włókna węglowego wykorzystuje identyczną inspirowaną enduro geometrię i ogromny akumulator jak w poprzedniej generacji,dzisiaj ma przestrzeń w rurze górnej, dzięki której rowery Gen 4 są zgodne ze zintegrowanym kontrolerem i mini manetką Bosch Uporządkowany kokpit jest minimalistyczny i elegancki, a z inteligentnym systemem łatwo dodać ekran, jeśli chcesz więcej danych Inteligentne tryby eMTB i Tour+ automatycznie dostosowują wspomaganie do siły używanej poprzez użytkownika, aby zapewnić odpowiednią moc do jazdy Montowana bezpośrednio przerzutka SRAM T-Type oferuje olśniewającą skuteczność, dzięki dokładnej zmianie biegów pod obciążeniem, a także nieporównaną trwałość System ze zintegrowanym wymiennym akumulatorem (RIB, ang. Removable Integrated Battery) dostępny wyłącznie w rowerach Trek wygląda genialnie i jest wyjątkowo przychylny dla użytkownika: broni akumulator dzięki zamknięciu go w ramie, umożliwia jego wyjęcie prosto bez użycia narzędzi, a dodatkowo pozwala zamontować koszyk na bidon Specyfikacja technologiczna* Rama Rama główna z włókna węglowego OCLV Mountain, niższa główka ramy 1,8", zgodność z kontrolerem systemu Bosch, zintegrowany wymienny akumulator RIB (ang. Removable Integrated Battery), Knock Block 2.0, wewnętrzne prowadzenie linek, rura podsiodłowa 34,9 mm, łącznik wahacza z magnezu, osłona Motor Armor, Mino Link, ABP, Boost148, sztywna oś przelotowa 12 mm, 150 mm skoku Widelec RockShox ZEB Ultimate, AirWiz, sprężyna DebonAir, tłumienie Charger 3 RC2, rozszerzona zwężana rura sterowa 1,8", korona zoptymalizowana do e-MTB, przesunięcie 44 mm, Boost110, oś 15 mm Maxle Stealth, 160 mm skoku Amortyzator RockShox Super Deluxe Thru Shaft, AirWiz, 230 mm x 57,5 mm Koła Koło przednie Bontrager Line Pro 30, włókno węglowe OCLV Mountain, dostosowana do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, tarcza na 6 śrub, Boost110, niesprężysta oś przelotowa 15 mm Koło tylne Bontrager Line Pro 30, włókno węglowe OCLV Mountain, przypasowana do zastosowania bezdętkowego, piasta Rapid Drive 108, tarcza na 6 śrub, bębenek SRAM XD, Boost148, sztywna oś przelotowa 12 mm Zacisk tylny Bontrager Switch ze sztywną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Opona rozmiar: S, M, L, XL Bontrager SE5 Team Issue, przystosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, ściany boczne Core Strength, stopka z aramidu, 120 tpi, 29 x 2,50" wymiar: S, M, L, XL Bontrager SE6 Team Issue, przystosowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, ściany boczne Core Strength, stopka z aramidu, 120 tpi, 29 x 2,50" komponent opony rozmiar: S, M, L, XL Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml wymiar: S, M, L, XL Czujniki do monitorowanie ciśnienia opon Quarq TyreWiz Napęd Manetka SRAM AXS POD Ultimate Przerzutka tylna SRAM X0 Eagle AXS, wariant T Korba SRAM X0 Eagle, 34T, rodzaj T, długość 160 mm Kaseta SRAM Eagle S-1295, wariant T, 10-52, 12-rzędowa Łańcuch SRAM X0 Eagle, T-Type, 12 biegów Pedał VP-536 nylonowe, platformowe części Siodełko Bontrager Arvada, szyny ze stali austenitycznej, szerokość 138 mm Sztyca wymiar: S RockShox Reverb AXS, 100 mm skoku, sterowanie bezprzewodowe, 34,9 mm, 340...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 56 999,00 zł
Najwyższa cena 56 999,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 22.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcjonalność śledzenia historii zmian cen pozwala na podejmowanie świadomych decyzji zakupowych.

Nie udało się pozyskać archiwalnych danych cenowych dla tego produktu. Proszę spróbuj ponownie później.

Recenzje / opinie

Opinia użytkowników jest dla nas bardzo istotna! Wyślij recenzję tego produktu.

Obecnie nie ma opinii dotyczących tego produktu. Pomóż innym klientom i podziel się swoimi przemyśleniami na temat produktu.

Znalezione oferty

Zaprezentowane poniżej ceny dla Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek Trek nie wliczają w siebie ewentualnych wydatków związanych z przesyłką. Przed określeniem, gdzie dokonasz zakupu, zorientuj się w ocenach sklepu i dodaj do prezentowanej ceny ewentualny koszt wysyłki. Katalog ofert jest cyklicznie uaktualniana, co kilka - kilkanaście minut.

  • Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek (w sklepie Goodsport.pl)

    Rail 9.9 x0 axs t-type gen 4 2024 deep smoke m Trek Sklep on-line
    ★★★★★
    56 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...