Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M
Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M
Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M

Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M

3 599,00 zł

Okazja dla Ciebie!

Najlepszą ofertę ma Goodsport.plw cenie 3 599,00 zł

Przeszukaliśmy całą bazę sklepów online w bazie danych aby odszukać świetną ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 3 599,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana kwota 3 599,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M

District 1 Equipped, to rower miejski, zaprojektowany w taki sposób, aby był nieskomplikowany w utrzymaniu i bezusterkowy w trakcie każdej przejażdżki. Na pewno zapewni Ci mnóstwo radości z jazdy! Wyposażyliśmy go w wewnętrzną, 7-biegową przekładnię, wygładzający nierówności podłoża widelec amortyzowany, a także światła zasilane 3-watową piastą z prądnicą. Do tego mocne hamulce rolkowe Shimano zapewnią Ci pewne hamowanie w każdych warunkach pogodowych. Trek District 1 Equipped o niskim przekroku jest dla Ciebie, jeśli... Cenisz sobie dodatkową pewność, jaką zapewniają wytrzymałe i nieskomplikowane w utrzymaniu części, a do tego oczekujesz mnóstwa poręcznych opcji, takich jak spore, zrównoważone opony, widelec amortyzowany i oświetlenie zasilane przez piastę z prądnicą? Użyte technologie Lekka rama aluminiowa Alpha Smooth Aluminum z geometrią pozwalającą zachować wygodną, wyprostowaną pozycję, piasta z 7-biegową przerzutką Shimano Nexus, widelec amortyzowany SR Suntour, światło przednie zasilane za pośrednictwem 3-watowej piasty z prądnicą, światło tylne z funkcją światła postojowego, które świeci choćby, gdy się zatrzymasz, solidne hamulce rolkowe Shimano, błotniki, ergonomiczne chwyty, bagażnik tylny kompatybilny z MIK, a także obszerne opony 40c z odblaskami bocznymi. Jaki jest District? bezawaryjny, dający mnóstwo frajdy i przystępny w utrzymaniu. Napęd wewnętrzny został skonstruowany w taki sposób, żeby wykorzystywał piastę z prądnicą do zasilania oświetlenia Twojego roweru! Do tego, widelec amortyzowany wygładza nierówności podłoża, a potężne hamulce rolkowe wyjątkową siłę hamowania. Dlaczego pokochasz Trek District 1 Equipped To wyjątkowo wszechstronny rower, który nadzwyczajnie spełni oczekiwania jednocześnie w trakcie rekreacyjnych przejażdżek, jak i codziennych dojazdów do pracy. Piasta z przerzutką Shimano Nexus nie wymaga dużo konserwacji i jest prosta w użyciu Rower wyekwipowany został w oświetlenie, błotniki, nóżkę, blokadę i bagażnik tylny, dzięki temu jest od razu gotowy do jazdy Amortyzowany widelec pochłania męczące nierówności drogi Z bezawaryjnym rowerem spędzisz mniej czasu na martwieniu się, a więcej na czerpaniu przyjemności z jazdy dane techniczne* Rama Alpha Smooth Aluminum, wewnętrzne prowadzenie linek, możliwość użycia pasa napędowego, hamulec tarczowy post mount Koła Piasta przednia Piasta z prądnicą Shimano Nexus 3,0 W Piasta tylna Shimano Nexus C3001, hamulec rolkowy, 7-rzędowa Obręcz Bontrager Connection, dwuścienne, 36 otwory, szerokość 20 mm, wentyl Presta Szprychy Czarne ze stali rdzoodpornej Opona Bontrager H2 Comp, odblaskowa, stopka z drutu, 30 tpi, 700 x 40c Maks. Wymiar opon 700 x 50c Napęd Manetka Shimano Nexus Revo 7-biegowa Korba ProWheel PR-115, zębatka stalowa 38T, 170 mm długości Wkład suportu VP BC73, 68 mm, gwintowane Kaseta 18T Łańcuch KMC S1 Pedał rozmiar: S, M, L VP Czarne z odblaskami rozmiar: S, M, L VP-857 wymiar: S, M, L VPE-857 części expand_less Siodełko Selle Royal Nuvola Sztyca Bontrager ze stopu aluminium, 27,2 mm, przesunięcie 12 mm, długość 330 mm Kierownica Stop, obejma 25,4 mm, wznios 20 mm, szerokość 630 mm Chwyty Bontrager Satellite Plus, praktyczne Wspornik kierownicy dostosowywany, z aluminium Stery Gwintowane 1–1/8", częściowo maszynowe, pół-zintegrowane łożyska Hamulec rozmiar: S, M, L Hamulec rolkowy Shimano Nexus C3000 wymiar: S, M, L Hamulec rolkowy Shimano wymiar: S, M, L Hamulec rolkowy Shimano Nexus Dźwignia hamulca Tektro, z regulacją skoku, aluminiowa Akcesoria Oświetlenie wymiar: S, M, L Herrmans H-Trace ECO LED z prądnicą wymiar: S, M, L Spanninga Brio Nóżka Pletscher Comp Flex 18 Bagażnik Cargo Bagażnik tylny ze stopu Błotnik rozmiar: S, M, L Plastikowe błotniki SKS wymiar: S, M, L Eurofender Snello Waga Waga dla rozmiaru M – 17,6 kg Ograniczenie wagowe Maksymalna masa dla tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 136 kg. Tabelka rozmiarów rozmiar roweru Wzrost rowerzysty Wewnętrzna długość nogi S 155-165 cm 72-78 cm M 165-175 cm 77-83 cm L 175-186 cm 82-88 cm *Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w informacjach o produktach zawartych na tej stronie, w dowolnym czasie, bez wcześniejszego powiadomienia, w tym w odniesieniu do produktów, specyfikacji, modeli, kolorów, materiałów i cen. Ze względu na problemy z łańcuchem dostaw może dojść do zastąpienia części innymi kompatybilnymi w dowolnej chwili, bez wcześniejszego powiadomienia. Wskazane ceny są polecanymi cenami detalicznymi producenta. Masy rowerów i ram zostały podane dla pomalowanych ram w wersji przedprodukcyjnej w momencie publikacji. Masy w finalnej wersji produkcyjnej mogą się różnić.

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 3 599,00 zł
Najwyższa cena 3 599,00 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii zmian cen pozwala na podejmowanie przemyślanych decyzji o zakupie.

Na chwilę obecną nie mamy danych historycznych cenowych dla produktu Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Recenzje / opinie

Posiadasz ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Jeszcze nikt nie ocenił Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M. BBądź pierwszy i dodaj swoją opinię!

Znalezione oferty

W cenach ofert dla Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M Trek, prezentowanych na poniższej liście, nie uwzględniono możliwych kosztów wysyłki. Zanim wskażesz miejsce zakupu, zapoznaj się z oceną firmy i uwzględnij koszt wysyłki/dostawy. Lista ofert jest odświeżana raz na kilka / kilkanaście minut.

  • Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M (idź do Goodsport.pl)

    Trek District 1 Equipped 2023 o niskim przekroku Teal M Sklep on-line
    ★★★★★
    3 599,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...