Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m
Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m
Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m

Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m

13 124,25 zł

Wyjątkowa promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 13 124,25 zł

Przejrzeliśmy wiele sklepów internetowych w systemie aby odnaleźć najkorzystniejszą ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 13 124,25 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana kwota 13 124,25 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m

Trek Verve+ 4 o niskim przekroku to elektryczny rower hybrydowy rewelacyjny dla rowerzystów szukających dalekich tras i radości podczas codziennych dojazdów do pracy, przejażdżek rekreacyjnych oraz ćwiczeń.

Jest tak samo wytrzymały, co wykwintny, i wyposażony w solidny silnik Bosch BES3 z wbudowanym systemem inteligentnym oraz zezwala na wybór jednego z dwóch akumulatorów o objętości 400 Wh do 800 Wh. Ten rower elektryczny zaopatrzony jest w części dopasowane z myślą o komforcie i bezpieczeństwie, takie jak amortyzowany widelec i sztyca, szerokie i jednostajne opony i zintegrowane oświetlenie.

Trek Verve+ 4 jest dla Ciebie, jeśli... Wiesz, iż z dodatkową mocą roweru elektrycznego dotrzesz dalej. Szukasz wygodnego w użyciu i wytrzymałego roweru wyekwipowanego w jeden z najpotężniejszych silników Bosch.

Chcesz robić więcej na rowerze i lepiej się bawić podczas każdej przejażdżki. Dlatego cenisz komfort i przychylne dla użytkownika rozwiązania. Kochasz prostotę używania, dlatego rama z niskim przekrokiem to dla ciebie klucz do nietrudnego wsiadania i zsiadania w trakcie jazdy po mieście, jak i poza miastem.

Użyte technologie Lekka, wysokiej jakości hydroformowana rama aluminiowa o nisko poprowadzonej rurze górnej, silnik Bosch BES3 Performance Line Sport (250 Wh, 75 Nm) wspomagający do 25 km/h, wybrany akumulator o pojemności 400 Wh do 800 Wh, który prosto zamontować i zdemontować z ramy, zintegrowany system inteligentny do stosowania z aplikacją eBike Flow i kontroler Bosch Kiox.

Do tego 9-rzędowy napęd Shimano, hydrauliczne hamulce tarczowe gwarantujące pewność hamowania w każdych warunkach, sztyca amortyzowana, pokaźne, udoskonalające stabilność opony oporne na przebicia, poręczne chwyty, podpórka, oświetlenie, jak także bagażnik i błotniki.

Jaki jest Verve Plus? Rower ten powstał z myślą o przyjemności i trwałości podczas dojazdów, rekreacyjnych przejażdżek i przygód. Wyposażenie obejmuje indywidualnie dobierany akumulator o obfitym zasięgu, mocny silnik Bosch, intuicyjny kontroler Kiox, system inteligentny Bosch do rejestracji jazd i nanoszenia tras na mapie oraz wygładzające nawierzchnię amortyzowany widelec i sztycę.

Dlaczego pokochasz Treka Verve Plus 4 Nowa rama to równowaga pomiędzy praktycznością a estetyką. Zastosowany akumulator i przewody gwarantują elegancję i wysoką funkcjonalność. Nowy, mocny silnik BES3 Performance Line (250 Wh, 75 Nm) pozwala na inteligentną integrację z możliwością dopasowania i rejestrowaniem aktywności przy pomocy aplikacji eBike Flow, a także współpracuje z wygodnym w użyciu wyświetlaczem Kiox.

Dwa akumulatory o rozmaitej objętości dobór do planowanych dojazdów w zgodzie z portfelem. Wygodna, wyprostowana pozycja jazdy gwarantuje stabilność i płynne prowadzenie, a uniwersalne przełożenie powoduje, iż pedałowanie to łatwizna.

System inteligentnej łączności zezwala na rejestrowanie aktywności, wyświetlanie tras na mapach i pokazywanie szacunków dotyczących pozostałego zasięgu Specyfikacja technologiczna* Rama Alpha Smooth Aluminium, zintegrowany wymienny akumulator (RIB), wewnętrzne prowadzenie linek i przewodów, osłona Motor Armour, hamulce tarczowe mocowane bezpośrednio, zacisk QR 135 x 5 mm Widelec SR Suntour XCR32, sprężyna, regulacja wstępnego naprężenia, blokada, 100 mm QR, 63 mm skoku Maks.

kompatybilny skok widelca 50 mm Koła Piasta przednia Shimano TX505 z mocowaniem centerlock Piasta tylna Shimano FH-QC300-HM, 32 otwory, centerlock, 8/9/10/11 przełożeń, oś z szybkozamykaczem QR 135 x 5 mm Obręcz Bontrager Kovee, dwuścienne, przypasowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, 28 otworów, 23 mm szerokości, zawór Presta Opona Bontrager XR2 Comp, stopka z drutu, 30 tpi, 27.5 x 2,20" Maks.

rozmiar opon 27,5 x 2,4" z błotnikami lub bez System elektryczny Ładowarka Bosch kanon 4 A, 230 V, system inteligentny Komputer wymiar: XS, S, M, L, XL Bosch Kiox 300, system inteligentny rozmiar: XS, S, M, L, XL Plot ze wskaźnikami LED do inteligentnego systemu Bosch Silnik Bosch Performance Line Cruise, 250 W, 75 Nm, 25 km/h Napęd Manetka Shimano Altus M2010, 9-biegowa Przerzutka tylna Shimano Altus M2000, długi wózek Korba rozmiar: XS, S, M ProWheel ze stopu aluminium, 170 mm długości wymiar: L, XL ProWheel ze stopu aluminium, 175 mm długości Zębatka przednia ProWheel 38T, stalowa, z wąskimi/szerokimi zębami, z osłoną ze stopu aluminium Kaseta Shimano HG200, 11-36, 9-rzędowa Łańcuch KMC E9S, 9-rzędowy Pedał VP-536 nylonowe, platformowe komponenty Siodełko Selle Royal Vivo Moderate Ergo Sztyca Stop aluminium, amortyzacja, 27,2 mm, 300 mm długości Kierownica Bontrager z aluminium, turystyczna Chwyty Bontrager XR Trail Comp, nylonowe z obejmą Wspornik kierownicy wymiar: XS Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 60 mm długości rozmiar: S Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 70 mm długości rozmiar: M Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 stopni, 80 mm długości rozmiar: L Bontrager Comp, 31,8 mm, zgodny z Blendr, 7 poziomów, 90 mm długości wymiar:...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 13 124,25 zł
Najwyższa cena 13 124,25 zł
W bazie od 09.10.2023
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania zmian cen pozwala na ocenę wartości towaru w czasie.

Przepraszamy, na chwilę obecną nie ma dostępnych danych na temat historii cen produktu Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m (Pozostałe rowery i akcesoria).

Recenzje / opinie

Kupiłeś ten produkt? Daj nam znać, co o nim myślisz.

Na chwilę obecną brak w systemie recenzji Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m. bądź pierwszą osobą, która dodaje opinię!

Znalezione oferty

Ceny ofert dla Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m Trek, które zostały przedstawione poniżej, nie obejmują ewentualnych kosztów dostawy. Zanim dokonsz zakupu, zorientuj się w reputacji sklepu i pamiętaj o możliwości doliczenia dodatkowych kosztów. Co kilkanaście minut odbywa się aktualizacja katalogu sklepów.

  • Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m (w sklepie Goodsport.pl)

    Trek verve plus 4 2023 z niskim przekrokiem deep dark blue m Sklep on-line
    ★★★★★
    13 124,25 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...