Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm
Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm
Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm

Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm

45 999,00 zł

Specjalna promocja dla Ciebie!

Najkorzystniejszą propozycję przygotował Goodsport.plw cenie 45 999,00 zł

Przeszukaliśmy dużą ilość sklepów online w naszym systemie aby wyszukać świetną ofertę specjalnie dla Ciebie. Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm Trek z kategorii pozostałe rowery i akcesoria kupisz w cenie 45 999,00 zł w sklepie Goodsport.pl. Pokazana cena 45 999,00 zł nie zawiera ewentualnych kosztów wysyłki.

Zobacz inne oferty ...
  • Cechy:
  • Pozostałe rowery i akcesoria
  • Trek

Opis Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm

Trek Domane+ SLR 9 odmienia oblicze całej kategorii jako karbonowa e-szosówka o żwawym wspomaganiu, której wygląd, dopasowanie i zachowanie nie przypominają typowego elektryka. Rama z włókna węglowego OCLV kolekcji 800 kryje kompaktowy, nowoczesny silnik dający wrażenia z jazdy jak na konwencjonalnym rowerze. Jego dźwięk znika w tle, równocześnie w trakcie spokojnych przejażdżek solo, jak i z klubem, dzięki czemu czujesz bliskość z jazdą, rowerem i otoczeniem, a jednocześnie zyskujesz moc na ostre podjazdy i wielokilometrowe wyprawy. Wisienka na torcie to najwyższej klasy części, na przykład bezprzewodowy napęd SRAM RED XPLR eTap AXS na szosę i gravel. Trek Domane+ SLR jest właściwy dla Ciebie, jeśli... Szukasz najkorzystniejszego i najlżejszego elektrycznego roweru szosowego. Interesuje cię nad wyraz dyskretny i cichy silnik, który zapewni ci wsparcie niezbędne na stromych podjazdach i w trakcie długich przejażdżek. Cenisz sobie wszechstronność i potrzebujesz roweru, który poradzi sobie ze wszystkim, od asfaltu po szuter. Doceniasz najwyższą jakość i interesuje Cię usprawnienie w postaci najkorzystniejszego sterowanego elektronicznie napędu w ofercie SRAM. Użyte technologie Nasza najlżejsza rama z włókna węglowego OCLV serii 800 z tylnym IsoSpeed. Żwawy silnik z przekładnią falową TQ o momencie obrotowym 50 Nm gwarantujący wspomaganie do 25 km/h, zaimplementowany akumulator 360 Wh, zintegrowany inteligentny wyświetlacz LED, a także dyskretne przyciski do zmiany trybów wspomagania wbudowane w klamkomanetki. Koła z włókna węglowego OCLV Aeolus RSL 37V, sterowany bezprzewodowo napęd 1x12 SRAM RED XPLR eTap AXS, karbonowy mechanizm korbowy, pochłaniająca wibracje kierownica Bontrager Pro IsoCore, a także mostek RCS Pro pozwalający ukryć linki i przewody dla wykwintnego wyglądu. Jaki jest Domane? Domane+ SLR 9 to najlepszy w naszej ofercie elektryczny rower szosowy. Rama z włókna węglowego OCLV i dyskretny układ napędowy TQ zapewniają dodatkowy zastrzyk mocy bez poświęcania elegancji i imponującej wydajności. Dodatkowo SRAM RED XPLR eTap AXS zapewnia nad wyraz szybką, płynną i staranną zmianę biegów. Dlaczego pokochasz Treka Domane Plus SLR 9 Kompaktowy i lekki silnik z przekładnią falową TQ pracuje wyjątkowo dyskretnie a równocześnie przekazuje ogromną moc do prędkości 25 km/h Inteligentny port ładowania, elegancko zintegrowany wyświetlacz i dyskretne części sterujące sprawiają, że maszyna ta wygląda i prowadzi się jak konwencjonalny rower szosowy jednostajna geometria długodystansowa z wygładzającym trasę tylnym systemem IsoSpeed pochłania męczące nierówności na drodze, dzięki czemu jedzie się płynniej i komfortowoj Na długie przejażdżki możesz dodać wydłużający zasięg akumulator Range Extender, który elegancko mieści się w koszyku na bidon i zagwarantuje Ci moc na pokonanie dodatkowych kilometrów zaopatrzony jest w najwyższy w gamie SRAM, gotowy na wszelkie wyzwania i sterowany bezprzewodowo, napęd 1x12 RED XPLR eTap AXS oraz 40 mm opony gwarantujące komfort i wszechstronność do jazdy po każdej nawierzchni Specyfikacja techniczna* Rama Włókno węglowe OCLV linii 800, układ napędowy TQ, zwężana główka ramy, tylny rozdzielacz IsoSpeed, wewnętrzne prowadzenie linek, hamulce tarczowe flat mount, mocowania błotników, oś przelotowa 142x12 mm Widelec Domane+ z włókna węglowego, zwężana rura sterowa z włókna węglowego, wewnętrzne prowadzenie przewodów hamulca, mocowania błotników, hamulce tarczowe flat mount, oś przelotowa 12x100 mm przypasowanie ramy Endurance Waga Waga 56 – 12,15 kg Ograniczenie wagowe Maksymalne obciążenie tego roweru (łączna masa roweru, rowerzysty i przewożonych przedmiotów) wynosi 125 kg. System elektryczny Bateria TQ 360 Wh Komputer ekran TQ LED z łącznością Bluetooth i ANT+ Silnik TQ-HPR50, 50 Nm, maksymalna ciągła moc znamionowa 250 W, moc szczytowa 300 W Napęd Manetka SRAM RED eTap AXS, 12 biegów Przerzutka tylna SRAM RED XPLR eTap AXS, maks. Zębatka 44T Korba wymiar: 50, 52 Praxis Carbon, 170 mm długości rozmiar: 54, 56 Praxis Carbon, 172,5 mm długości rozmiar: 58, 60, 62 Praxis Carbon, 175 mm długości Zębatka przednia SRAM X-SYNC, 42T, stop aluminium Kaseta SRAM XG-1271, 10-44, 12-rzędowa Łańcuch SRAM RED D1, 12-biegowa Maks. Wielkość zębatki 1x: 46T, 2x: 52/36 Koła Koło przednie Bontrager Aeolus RSL 37V, włókno węglowe OCLV, dostosowane do użycia bezdętkowego Tubeless Ready, profil 37 mm, sztywna oś przelotowa 100x12 mm Koło tylne Bontrager Aeolus RSL 37V, włókno węglowe OCLV, przypasowane do wykorzystania bezdętkowego Tubeless Ready, profil 37 mm, nieelastyczna oś przelotowa 142x12 mm Zacisk przedni Bontrager Switch ze sztywną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Zacisk tylny Bontrager Switch ze nieelastyczną osią przelotową, zdejmowana dźwignia Opona Bontrager GR1 Team Issue, dopasowane do zastosowania bezdętkowego Tubeless Ready, korpus Inner Strength, stopka z aramidu, 120 tpi, 700 x 40 mm element opony Uszczelniacz Bontrager TLR, 177 ml Maks. Wymiar opon 40mm bez błotników, 35mm z błotnikami elementy Siodełko Roz...

Specyfikacja produktu

Specyfikacja Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm
Kategoria Pozostałe rowery i akcesoria
Marka Trek
Aktualnych ofert 1
Najniższa cena 45 999,00 zł
Najwyższa cena 45 999,00 zł
W bazie od 01.03.2024
Data aktualizacji 23.07.2024
Opinia użytkowników -
Nasza recenzja -
Rekomendacja sklepu Goodsport.pl

Historia cen

Funkcja monitorowania historii cen pozwala użytkownikowi na ocenę wartości produktu w czasie.

Obecnie nie mamy danych archiwalnych dotyczących ceny dla produktu. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Recenzje / opinie

Nabyłeś ten produkt? Daj znać innym, co o nim myślisz.

Jeszcze nikt nie ocenił Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm. BBądź pierwszy i dodaj swoją opinię!

Znalezione oferty

Ewentualne koszty wysyłki dla Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm Trek nie są uwzględnione w cenach prezentowanych poniżej ofert. Przed określeniem, gdzie zrealizujesz zakup, zorientuj się w ocenie sklepu i nie zapomnij o doliczeniu dodatkowych kosztów jeśli istnieją. Odświeżanie listy propozycji ma miejsce co kilka minut.

  • Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm (oferta z Goodsport.pl)

    Trek domane plus slr 9 axs 2024 matte deep smoke 52cm Sklep on-line
    ★★★★★
    45 999,00 zł
    Kategoria w sklepie Goodsport.pl: Pozostałe rowery i akcesoria Trek

Produkty powiązane

Inne w kategorii Pozostałe rowery i akcesoria

Garmin tacx boost
Garmin
1 099,00 zł

Garmin tacx boost

...